|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
zna neko koji softver je ok da od wav-ova(one shot , loopovi i sl.) napravim akai cd image tj da ih prebacim u akai format (s2000 , s3000xl) hocu da se resim bilo kakvog wav-a na kompu vec ugodno da koristim oba semplera , semplovanje i editovanje bi mi oduzelo veoma mnogo godina !
![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Dok sam koristio semplere znam da je Chickensystems translator čuda činio, mislim da je to rjeÅ¡enje. Bilo je nekih pijačnih verzija koje su radile dobro.
Å*to se tiče 64bit verzije Wina, ako softver ne radi uvijek možeÅ¡ instalirati virtuelne Win XP i obaviti Å¡ta ti treba (kod mene je tako radilo). Sretno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ne gine mi xp , srecom imam 2 backup kompa sa xp-om (zenin i decin)
![]()
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 02-06-2017 at 02:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Pa probaj pod Win 7, nema razloga Å¡to ne bi radilo. Ako ne, instaliraj virtuelno Win XP pomoću VirtualBoxa ili VMWare, obavi posao i možeÅ¡ obrisati XP ako ti viÅ¡e ne treba.
Translator može praviti Akai slike koje možeš narezati na cd. Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
da sa preko tog virtual image-a kad prevuces wav-ove odma sam softver sve pravi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem Akai S900/Akai S1000/Akai S1100. | Mistamoon86 | Kupujem/trazim | 1 | 27-02-2017 01:29 PM |
Image Line Sawer | Mika Technika | Audio Software | 4 | 31-05-2009 09:54 AM |
Image Verification [search] | jaybox | Predlozi i sugestije | 5 | 18-05-2009 03:01 PM |
Rezanje CD image-a | tom | Razno | 11 | 29-10-2007 05:23 AM |