|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Vec neko vreme razmishljam da napishem ovakvu temu i cujem vashe mishljenje po pitanju ovoga.E pa ovako ja kapiram shta je marketing i da je on pola proizvoda ali da ja platim da bi dobio vishe folowersa ili lajkova e pa to je sprdacina.Razumem kako funkcionishe cela prica platish da bi ti se song nashao u nekoj grupi koja je brzebolje dostupna slushaocima ali da platim da bi me ljudi pratili e to je vec bedak.Ako ne platish track ti ostane u nekoj subgrupi do koje stizesh jedva(onaj koji slusha ce pronaci,mozda).
Drugo gotovi rackovi sa(templatovi) pa to je sad mnogo lakshe ranije si morao da ucish i da slushash i gledash dok ti oci ne pobele da bi reshio konflikt frekvencija koje se poklapaju.Ali zato sad dovoljno je da odesh na zenhizer i pokupujesh komlet lanaca sa vec unapred pripremljenim instrumentima studijski obradjenim.Neznash da svirash ma ni to ne predstavlja problem ima da se kupi takodje rack sa gotovim melodijama naravno moras da znash da citash dali je melodija iz C ili F(ko nezna da cita moze da pozove komshiju).Efekti takodje sve gotovo i spremno samo pripremi karticu i sve cemo da sredimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Trudim se da ne primjecujem. Nemam drustvene mreze pa mi nije ni tesko...
Dodje mi da uzmem i neki stari mobilni. Dakle ne smartphone vec old skul telefon.
![]() |
#3 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Dok u ovom prvom oko mreza, pokusati da se probijes/cujes bez njih je prakticno nemoguca misija (mozda i cena koju moram da platim na konto tvrdoglavosti i zelje da sacuvam mentalnu higijenu), za ovo drugo, nece me videti smartphone sigurno jos dugi niz godina. Elem da se vratim na Banetov komentar: Ovo prvo oko placanja za lajkove i slicno ne bih ni komentarisao na forumu, ko sto i znamo, masinerija radi 24h, sve za novac ![]() ![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
...Čekam da Arthur oplete po meni, iako nisam autor ovog posta...
![]()
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ne kapiram u čemu tačno vidiš problem sa postojanjem baza podataka kao što je Zenhiser. To što neko kupi „producirane“ zvukove, lupove i fraze uopšte ne znači da će zaraditi ikakvu slavu (a kamoli pare) od te kupovine. Ako i zaradi, zaradiće tek kad napravi nešto što je dovoljno drugačije da iskoči iz gomile konfekcijske muzike napravljene istim alatom od istog materijala. A postoji i ta stavka oko marketinga, al jebiga, ona je prirodna u pop muzici. Legenda kaže da je Brajan Epštajn otkupio 10K kopija prvog singla Bitlsa da bi ga bustovao na top listama. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Već dvadesetak godina kompjuter je prvak sveta u šahu, a oblasti u kojima je čovek nepotreban postaju sve brojnije kako vreme prolazi. Neko će se prisetiti ludističkog pokreta, a ja više volim da se setim one pesme Sedmorice mladih: "U dvehiljaditoj godini svi ćemo biti gospodini, ješćemo bombone i čokolade, a roboti će da rade".
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Pokrenuo sam temu besan,besan na coveka koji je upao umesto mene na novo radno mesto.Posle par dana kaze mi njegova sveca pa on se cimao isho lepio plakate nagovarao ljude da glasaju.Ja se iskljucujem moze brisanje teme unapred se izvinjavam clanovima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Potpuno te razumem, ali proći će i njihovo. Čuvaj zdravlje, pre svega mentalno.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lampaska Glava? | Milanche_show | Gitarska Produkcija | 15 | 24-06-2008 05:20 PM |
Magnetna glava | dexyco | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 30 | 25-08-2007 10:12 PM |