Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-12-2016, 06:35 PM   #11
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Thumbs down Re: Chord Triger konvert???

Bravo legendo

-"Odavde niko ne izlazi nejeban!"
LAMPASH is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2016, 07:30 PM   #12
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Default Re: Chord Triger konvert???

@Idvi
Evo ti dokaza da ovo radi u Cubaseu:

A kao po loju je i u Reaperu:

@Branoy
Hvala ti majstore jos jednom!

Pozdrav!

-"Odavde niko ne izlazi nejeban!"
LAMPASH is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2016, 08:23 PM   #13
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

ovo ti je isto i oko programa na torr i ostalim sajtovima, ispod 20 komentara hvala radi!! a osamdeset komentara onih koji ne znaju, iako je isto napisano REDAME svima, i objasnjeno kako sta. ahha
zato ja jos i video napravim, al opet nista jbg

nista drug uzivaj!! okacicu vam sve terce sto imam!!
branoy is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2016, 08:28 AM   #14
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Hvala ti branoy sto si se izvinio za "vo"..prihvacam izvinjenje
Old 31-12-2016, 08:36 AM   #15
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by LAMPASH View Post
Ja nisam rekao da si vo, a nisam ni rekao da si rastimani sat. Samo kazem da Branoyeve skripte rade dobro i ti si prvi na forumu koji se zali.

P.S.
Moram priznati da je chorder jako dobar MIDI plug i da je Brana uradio super posao i da ce mi to recimo nedostajati u Reaperu.
Ko zna, mozda Brana nekad tako nesto isprcka i za Reaper

Pozdrav!
U pravu si prijatelju...ako si pažljivo procitao moj prvi post citat:"..jer iz prošlih postova sve sam skinuo i ucinio onako kako si opisao i tada nije mi radilo...i ne samo meni". Primjecujes rijec "tada" ..znaci da ga nisam dalje isprobavao niti "proucavao"..ostao sam na "tada".
A moje pitanje je bilo potpuno bezazleno kao usput ..dali je to malo unaprijedio ..znaci nikakva uvreda ili pomisao na uvredu..jer koliko pamtim i sam je napisao da kada smogne vremena ce da ga doradi..ma sta to znacilo.!
Dali i ja moram nekoga imenovati "volem" ili neku prikladniju usporedbu..da bi mi netko stao u obranu!? Mozda je to nova retorika.
Pozz!

Last edited by idvi; 31-12-2016 at 08:40 AM.
idvi is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2017, 07:42 PM   #16
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

nema tu odbrane! ne mozes nesto blatiti ako nisi znao to sam napraviti podesiti i nije ti radilo jer znaci ti nisi znao, jel tako??! tako je! i sto je jos gore, svaki ured post, to ne radi, to ne valja ,, .. a citaju i drugi too..
branoy is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2017, 06:50 PM   #17
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
nema tu odbrane! ne mozes nesto blatiti ako nisi znao to sam napraviti podesiti i nije ti radilo jer znaci ti nisi znao, jel tako??! tako je! i sto je jos gore, svaki ured post, to ne radi, to ne valja ,, .. a citaju i drugi too..
Bravoo..vrlo mudra misao i stav..nadam se da i to drugi chitaju, jel tako?? tako je! I sto je jos gore ..treba te podrzavati da nekog nazivaš vol...jer i to citaju drugi..too..
Vidim da se "pismeno" ispravljaš mjesto "vo" stavio si "**".
I SAMO JEDNA NAPOMENA..PROCITAJ OVO!

Pouceni dosadasnjim iskustvom i imajuci u vidu efikasno funkcionisanje foruma dogovorili smo se oko sledecih

Pravila ponasanja clanova:

1. Svaki clan je duzan da se prema drugima odnosi sa postovanjem. Pozeljno je da svaki clan naucen onim sto je procitao na forumu pomogne novopridoslima i da ih, ukoliko postoje slicne teme, uputi na iste odakle mogu da nauce trazeno...Pokusajte biti samokriticni u svom izlaganju...

2. Zabranjeno je svako nipodastavanje ili vrijedjanje drugih clanova, prikriveno ili otvoreno (implicitno ili explicitno). Takva ponasanja se nece tolerisati, sadrzaj uvrijedljivih poruka ce biti trenutno brisan, a odgovorni ce snositi sankcije (privremen ili trajni ban)...Vrijedjanje na nacionalnoj, vjerskoj, i drugoj slicnoj osnovi ce rezultovati trajnim trenutnim odstranjivanjem sa foruma. Ne podrzavajte "zaracene" strane i najbolje, ne mjesajte se...Ima onih koji su zaduzeni da rjesavaju takve probleme.

Last edited by idvi; 06-01-2017 at 09:25 AM.
idvi is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules