|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Konacno i pijacna verzija dostupna
![]() Last edited by LA-2A; 02-12-2016 at 12:17 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Kako sviraju ovi likovi ijaoooooo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam.
Meni to više nema smisla. Ako mi treba zvučni sistem od 10 'iljada evra da bih uočio razlike između Keyscape klavijura i zvuka 15 puta manje gabaritnih Kontaktovih, onda mi to ni ne treba. (posmatrano iz ugla čoveka koji "kupuje" na pijaci, da se razumemo). Spectrasonics pravi dobre instrumente, ali mi sve više liče na Digital Juice u svetu video-produkcije. U jednom trenutku to preraste sve moguće ovozemaljske kapacitete običnih smrtnika, a, s druge strane, ma koliko da šljašti, postoje daleko ekonomičnije i ništa manje dobre alternative.
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ma to je ok, samo, eto, razmišljam kuda ide ta neka priča vezana za VSTi, pokušavajući da odgonetnem ko kako i šta radi.
Naravno da se svako zabavlja svojom ciljnom grupom. Lično, sviđa mi se šta radi Output i iZotope, vidi se da evoluiraju, svako u svom segmentu. Ovi ostali, hoću reći, velika većina drugih, uglavnom pokušava da svoj deo kolača (tržišta) dodatno pošećeri, bez da menja recept i ukus. To mi malo dosadno i super je što ima onih kojima nije. ![]()
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Aha. Pa OK, svako ima pravo da voli nešto drugo. Meni su pak ti alati za obradu zvuka dodijali. Nekako mislim da je muzici potrebnije da izvođačima bude dobro dok je izvode nego da obrađivačima bude dobro dok je mese u dojajčan mp3. Te inovativne alatke za obradu zvuka se pak bave baš pravljenjem pite od govana. Kako god da ste snimili, proterajte kroz naš šabanajzer i biće do jaja.
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 05-12-2016 at 11:19 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ako neko ume da mi objasni na private kako da instaliram update omnisphere 2.3.1, vodim na pivo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
S druge strane, marketing pojedinih developera je toliko agresivan, da jedini utisak koji ostaje je da je suština u pakovanju i one-clicku. Ali zato neke treće alatke, koje ne moraju da budu izopštene iz prve dve kategorije, samo su naizgled šabanajzeri, pre svega, za one koji ne žele im se posvete.
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
A upali smo u tu neku crnu rupu hiper-svega i hiper-ničega.
Ali sve prođe, pa će doći i do zasićenja zasićenja.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Spectrasonics - Omnisphere | Mika Technika | Audio Software | 95 | 03-01-2011 03:55 PM |
Ko ima Spectrasonics Omnisphere? | rasa01 | Audio Software | 2 | 27-09-2010 06:50 PM |