|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Sto se casopisa tice tu imam dosta losa iskustva sa nasom postom, ili naguraju i izguzvaju casopis ili ga zagube...a ako slucajno ima neki CD uz stampani materijal tu je situacija jos zanimljivija.
Sto se WEB i Tablet izdanja tice, tablet mi je drazi i pregledniji jedino sto pojede dosta memorije svako izdanje pa ti treba tablet sa vecim kapacitetom ako hoces da imas sve odmah na raspolaganju. Nisam bas siguran da nema download na WEB izdanju, mislim da ima na svim opcijama da skines download za sva izdanja, kazem mislim jer nisam obnovio pretplatu za ovu godinu tako da sam zaboravio ...nisam se dugo logovao. Svakako imas pristup svim prethodnim izadnjima
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Isključivanje/uključivanje monitora | matija | Monitoring | 8 | 27-09-2013 10:11 AM |
Sound on Sound časopisi | dash | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 11-04-2012 10:25 PM |
Sound On Sound recenzija sE Electronics Voodoo serije ribbon mikrofona | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 26-01-2011 11:38 AM |