|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ja narucujem bas svasta odande, sto za mene sto za prijatelje i jos nijednom nisam imao problema. Jednom su mi samo vratili pare jer je neki problem sa slanjem ispao i to je to.
Sto se tice brzine isporuke mnogo zavisi od toga gde se nalazi prodavac jer je Kina ogromna i da li salju odmah ili cekaju da skupe pa salju sve. Meni je najbrze stiglo za nekih 12 dana a najduze za nekih 50, ali najveci broj posiljki je stigao za 2-3 nedelje... rok je 60 dana mislim, s tim sto taj period moze da produzi prodavac. ... i nijednom nije stiglo nista sa greskom ili slomljeno ili neispravno... ali ja uvek kupujem od prodavaca koji imaju "dijamante" sto znaci da imaju veliki broj isporuka i veliki broj pozitivnih komentara.
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Meni je Aliexpres jos draži od E bay-a i Banggooda jedino ko mu može konkurirat je Gearbest .Sve što sam dosad narucio a bilo je toga ...sve je došlo bez problema a sad vrijeme koliko je potrebno zavisi od prodavača,nekad mi dodje za mjesec a evo nedavno sam narucio stalak za mikrofon dosao mi za nevjerojatnih 12 dana .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
KRK v6, vasa misljenja i iskustva | dj duochebag | Monitoring | 14 | 25-03-2011 06:19 PM |
psihologia placebo paranoja vasa iskustva | InsaneEyes | Pricaonica | 7 | 08-09-2009 07:44 AM |
Da cujemo vasa iskustva i vase misljenje:ESI Juli@ VS EMU 1212m ? | ugljesa | Computer Hardware | 37 | 07-05-2009 01:57 AM |
Vasa preporuka | Altek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 16-03-2005 01:51 AM |