|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Evo da otvorim nova tenu...koncereti uveliko traJu, da li iskusnije kolege cuju razliku izmedju BEHRINGER X32 I MIDAS M32, sta je bolja kupovina,izasli su i novi jefrini stage boxovi, da li je AES50 zaista standard za sve tipove digitalnih mikseta...Navali narode!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
ja sam, nazovi, čuo pristojnu razliku između M i X al samo u multitrack snimanju. Jednostavno mi je previše varijabli uvek bilo uključeno (X32 sa odličnim bendom i razglasom, nikakav problem, a M mi neće opraviti smeće koje stiže). Svakako bi išao na to da uzmem Midasov stagebox i ubo ga u X32 bilo koju varijantu koja to prima.
Za sad sam se skrasio sa malim XR18, pokriva me za ove neke kafanske varijante, divno radi i nemam nikakvu pritužbu na zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
meni je sve to isti djavo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
dok npr sa usranim Presonusom ama baš nikad nisam mogo da napravi spektakl, ko god i gde god da svirao. Posle sam ubo laptop na FW pa gledao onaj edit software na šta mi liči EQ i slično, pa je postalo kao upotrebljiva sprava, inače oćoraveh od onih jadnih led diodica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Da li je neko probao kompatibilnost AES50 standarda, znaci ako hocu Yamahine preampe, uzmem Yamaha stage box (Bitch preferira Yamahu), hocu Midas uzmem Midas itd na bilo koji digitalac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
ne znam između različitih firmi, znam samo da Midasovi digitalni stageboxevi mogu u Behringer digitalce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Najveća razlika je u izradi. M ga baš šije.
Zvučno... u studijskim uslovima ima razlike. Live ne. AES50 je samo jedan od standarda. U principu sve firme imaju standarde koje preferiraju. Sa X32 su i tu doakali, jer u njega možeš da bocneš slot za skoro bilo koji stage box ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Midas venice | OFF | Live Sound | 38 | 24-07-2015 04:50 PM |
Midas vs Midas | OFF | Live Sound | 19 | 16-06-2015 02:26 PM |
Behringer kupuje Midas | mekonin | Razno | 4 | 11-12-2009 08:48 AM |