|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Tascam je izbacio novi intefejs, navodno high-end, ljudi ga porede sa Lynx Hilom, Prism-om itd, deluje zanimljivo kao poor man Lynx Hilo. Ja nisam bas imao sjajno iskustvo sa Tascam-om, do duse to je bilo pre 12 godina, imao sam Tascam US-122, 2002. godine sam ga bio kupio, to je tad bila revolucija, preampi na USB interfejsu itd, ali sam imao nocnu moru sa drajverima... Korisnici prijavljuju da ovo cudo zvuci odlicno, porede ga sa bas visokom klasom, i kazu da je amp za slusalice jezivo jak. Ako su napisali dobre drajvere, onda zaista vredi pokusati.
Ovo ostalo prepisujem sa GS-a. Main Features:
A da na Thomann-u je cena 599 E Last edited by Jan; 20-05-2014 at 06:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Deluje zanimljivo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Nema knob za main level
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ono sto mogu da potpisem je da sigurno zvuci odlicno kao i svi TASCAM uredjaji, ne znam za drajvere i samu izradu ali zvuk je uvek bio odlican uvek.
OVaj mi deluje da je i izrada vrlo dobra...ce da vidimo
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Uskoro nekad cu uzimati nesto i bice to ili ovaj Tascam ili Audient, ali mi se cini da mi je Audient bolje all in 1 resenje, plus je jeftiniji 30-40 evra, ali to nije presudno... EDIT: Tacam koristi Burr-Brown PCM4220 ADC, PCM1795 DAC , a Audient PCM4220 ADC and PCM1798 on the DAC Last edited by Jan; 21-05-2014 at 10:08 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
http://www.gearslutz.com/board/produ...interface.html
Koliko vidim na GS prilicno su zainteresovani/odusevljeni , cenim da ce sprava stvarno uraditi posao
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa u sustini samo je jedan lik kupio, i imas na zadnjoj strani moja 4-5 posta gde pricam sa tim likom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Jel netko sa foruma koristi Tascam UH 7000 ? Da li je stvarno tako dobar koliko prièaju i da li ima problema sa driverima na WIN ?
Dvoumim se izmeðu Tascama i Presonus studio 192 mobile
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tascam 388 | marcos | Analogija | 8 | 11-09-2011 10:57 AM |