|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Pozdrav ljudi!
Nisam otvorio temu na podforumu "kupujem", jer me interesuju i vaše ideje, jer bukvalno ne znam gde da tražim, a i mnogo ljudi ne zna šta znači adaptirati prostor u muzički studio. Interesuje me prostor (u Beogradu) za iznajmljivanje, ali i za kupovinu, ako je cena ok. ![]() Dakle, potreban mi je prostor za studio u kom bih imao dovoljno prostora za režiju, i prostoriju u kojoj bih mogao snimati bubnjeve, sa mokrim čvorom naravno. Gledao sam magacine i poslovne prostore (misleći da za njih gazde znaju da se mora adaptirati za bilo šta), ali sigurnost mi je bitna, kao i da sam objekat/prostorije budu u dobroj formi, da ne mora mnogo da se ulaže u sam prostor, i da nema vlage itd. Tako da skloništa koja su sada preskupa, sa lošom ventilacijom, nikakvom sigurnošću i tonom vlage, mi baš i ne pašu. Pa ako znate nekoga, ili vam na pamet pada šta bih mogao da pogledam, dajte neku ideju ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
O kom cenovnom rangu (mesečna renta) razmišljaš?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Zavisi od toga šta prostor zapravo nudi.
![]() Takođe je prilično fleksibilna priča, jer je kolega tj drugar izrazio želju da se useli negde sa mnom i da ima i on prostoriju za sebe, ili da se iskombinujemo nekako dok on ne završi izgradnju svog studija. Sa druge strane, možda bih mogao i da dignem neki kredit i da kupim eventualno prostor. Tako da mi sve ideje dolaze u obzir ![]() Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Niko?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Možda budem imao nešto da ti ponudim, strpi se još 10ak dana...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
u skloništima se pitanje vlage i ventilacije lako rešava, a mokrog čvora malo teže, al nije nerešivo. I ne znam šta ti znači preskupo, imao sam ponudu za 150kvm na NBGD kod Genexa za manje od 30k dinara? Prednost skloništa je već postojeća "izolacija" u nekom smislu od spoljne buke i mogućnosti da radiš kad oćeš i čepiš glasno kolko oćeš
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
google je tvoj najbolji prijatelj. Nađi sajt JP Skloništa, i gledaj poslednji konkurs kad je bio i koje su cifre tražili. 2-3 puta godišnje oglašavaju konkurse.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prostor za studio - POMOC | Dragan88 | Dizajn i konstrukcija studija | 37 | 29-06-2012 04:19 AM |
kako najbolje sredit ovaj prostor za studio?pls | ninowash | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 08-05-2009 12:36 AM |
Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 29-09-2007 11:56 PM |