|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Ako se fazno potiru 100%, onda su plagini isti, tj. proizvode potpuno isti rezultat za ista podešavanja. Zar to onda ne bi trebalo da olakša kupovinu jer izvlači iz jednačine kvalitet i funkcionalnost plagina, u ovom slučaju? Npr. UAD verzija za one koji žele da uštede CPU, i native verzija za one koji upravo žele da uštede DSP na UAD-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
jesi li merio THD i ostale parametre?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Nisam se bavio (još) takvim testovima, šta ja znam, jeste da se lako rade neke pokazne stvari, ali valjalo bi onda napraviti dosta sveobuhvatne testove, a pokazali bi uglavnom ono što već i sada znamo
![]() p.s. Samo se nadam da pitanje nema veze sa ovim poslednjim maag testom: tu nema baš nikakve (0%) šanse za bilo kakve razlike po pitanju plaginova. Tačno sam mehanički proverio da oba plagina za ista podešavanja proizvode fajlove koju su isti u bajt. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DAW- koji je bolji? Koja je razlika? | 77ari | Audio Software | 5 | 03-01-2014 05:53 PM |
Koji je bolji mix? | kravadinka | Promocija radova | 2 | 29-07-2010 12:54 AM |
pitanje za sonnox oxford? | loonix | Audio Software | 8 | 19-04-2008 03:00 PM |
sonnox native vs sony powercore | liman021 | DSP forum | 53 | 24-12-2007 05:10 PM |
Sony Oxford - Native uskoro... | puRe | Audio Software | 3 | 26-09-2005 09:55 PM |