Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2016, 09:43 AM   #1
obicni user
Member

Default cpu problem ili???

Iskreno nisam siguran jel pod hardver ili softver ali probat cu tu iako bi rađe da je softver.
Dakle hp pavilion g6 , nakon gusenja zbog svega i svacega stavio win 8.1. Prije bila sedmica ali kad sam ponovo stavio w7 nisam mogao instalirati obje graficke kartice. Na osmici islo. E sad...nakon dva- dva i pol mjeseca pocelo je nesto zjbvati. Dakle kad sam radio u mikskraftu pocelo se s vremenom "krckati"
Zvuk je slican kao da recimo primimo rukom vruci vod na kabelu za gitaru. Dakle krcanje, zujanje...ali par sec. Mislio sam da je do daw-a pa sam probao reaper....i isto. Poslije sam probao i muziku preko nekog od playera ili video....sve isto. Pratio sam u tasku cpu u memoriju i u tom trenutku kad zazuji, cpu skace za 300-400%. Ali to je samo tren. Temperatura je prema cpecifikacijama ( cpu 50, a graficka 45..naravno +- koji stupanj. Ima li ko ideju...jel moguce do drajvera za plocu ili nest ili hardverski problem...
obicni user is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules