| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  28-06-2016, 03:22 AM | #3 | 
| Moderator Join Date: Jan 2007 Location: Beograd 
				 |  Re: Portreban prostor za studio 

Zavisi od toga šta prostor zapravo nudi.   Ne znam ni kako se kreću cene prostora koji valjaju, iskren da budem.. Tj znam koliko koštaju stanovi za izdavanje u odnosu na lokacije. Mogu da kažem 250e max, ali opet, ako je objekat odlično obezbeđen, ili već dobro sređen, ne bih imao problema da plaćam i više. Takođe je prilično fleksibilna priča, jer je kolega tj drugar izrazio želju da se useli negde sa mnom i da ima i on prostoriju za sebe, ili da se iskombinujemo nekako dok on ne završi izgradnju svog studija. Sa druge strane, možda bih mogao i da dignem neki kredit i da kupim eventualno prostor. Tako da mi sve ideje dolaze u obzir  Hvala!   | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Prostor za studio - POMOC | Dragan88 | Dizajn i konstrukcija studija | 37 | 29-06-2012 05:19 AM | 
| kako najbolje sredit ovaj prostor za studio?pls | ninowash | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 08-05-2009 01:36 AM | 
| Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 30-09-2007 12:56 AM |