|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
Nedostaje mi mesta na Dropboxu pa bih bio veoma zahvalan ako bi se neko registrovao preko donjeg linka.
Kao bonus dobijate 500 MB prostora na postojećih 2 GB. Znam da je Dropbox prevaziđen što se prostora tiče, ali ne vredi kad ti neko šeruje folder (samo zato što je Dropbox najpoznatiji cloud servis), a treba mi zbog posla. Hvala! https://db.tt/xNMlpB4e P.S. Ukoliko već imate Dropbox možete se prijaviti preko nekog drugog emaila i slobodno izbrišite aplikaciju posle toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
hm malkice chudnjukava situacija... nikakvo obaveshtenje niti potvrda na mail mi nije stigla...
jel moguce da nema klasichne autorizacije?! ...manje vishe nebitno ako je dalo rezultat... edit: Ladno mora ruchno LOL prvi put vidim da ovo ovako funkcionishe... Last edited by Haxli; 25-02-2016 at 03:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Da, malo su ga zakomplikovali... Potrebno je da se instalira aplikacija i da se verifikuje email da bi referral uspeo. Last edited by lesha; 25-02-2016 at 08:26 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
Pomagajte, ponovo mi je zafalilo mesta... Častim piće!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Lesho, registrovao sam se i sve je proslo OK. ;-)
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
Hvala ti puno, još samo da verifikuješ email - "Waiting for email verification".
Smara Dropbox, izvini ![]() P.S. Izgleda da treba da prođe neko vreme dok ne dobiješ obaveštenje od njih. P.S.2 Treba da odeš na Dropbox sajt i na vrhu imaš link za verifikaciju. Last edited by lesha; 15-05-2016 at 04:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Gotovo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]()
Hvala!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoć | Madagascar | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 30-11-2012 01:38 AM |
Pomoć.... | Hepek | Audio Software | 3 | 30-06-2009 08:53 AM |
PomoĆ.... | koca | Gitarska Produkcija | 2 | 02-02-2009 10:29 PM |
pomoć pa 80 | hawk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 10-07-2006 03:14 PM |