|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Staro i polovno mi ne dolazi u obzir jer su to fader-i, potovi, prasina vremenom, koriscenje...veoma rizicno... eventualno nesto polovno ali do godinu staro... ali i vidim da nece proci jeftino ova prica. Najverovatnije cu ipak malo sacekati pa da uzmem nesto kako treba... jedino sto mi i dalje nije jasna cena tih kontrolera jer ima toliko audio interfejsa sa sve kontrolom koji kostaju isto ili manje od ovih sa samo kontrolom. Kontam da su onda dosta kvalitetnije uradjeni ali s druge strane i kontrola na ovim audio interfejsima je bila skroz ok... sad nesto gledam, jedina jeftinija varijanta bi bila neki bcf2000 (polovan jer novih nema) u kombinaciji sa Faderport-om koji ima jedan fader i transport... jbm li ga nisam pametan... ovo je trebala da bude usputna kupovina a ispade doktorska disertacija
![]() ![]() ![]() Hvala svima na odgovorima, ako se nekome upali lampica za neku normalnu varijantu javite ![]()
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]() I ja na up & down arrows na tastaturi ![]() Ali da covjeku ne kvarimo topic, sigurno je fino i udobno imati dobar fader controler sa motornim fejderima.
aje Last edited by Rhino; 10-05-2016 at 02:10 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Uopšte nije neophodno imati kontroler. Meni nije ni u čemu poboljšao kvalitet miksa. Jedino se malo manje uprežem da vidim na šta klikćem po ekranu, komotnije je sa kontrolama pod rukom. Sutra da ga sklonim, bez problema bi se vratio na miš.
7, bcf2000 imaš na thomannu ali je 280 jura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Naravno da nije neophodno... To se valjda nije ni dovodilo u pitanje.
Ako neko preferira takve sprave, super. Ako ne, opet super. U svakom slucaju covjek treba da sagradi za njega udoban invajrment. To je sve.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
JBL control 5 | cveba | Monitoring | 0 | 20-08-2010 04:34 PM |
iPad DAW control surface | DaBear | Audio Software | 20 | 14-05-2010 06:48 PM |
JBL Control 1 | diviner | Monitoring | 3 | 23-12-2005 03:56 PM |