|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Nema na zalost ! Imaju 2-3 videa, al nemaju za tu sa Price-om, samo sto su objavili album i covek umre. Na tom albumu nisam radio produkciju (beat), samo sam miksao (sto u glavnom radim poslednjih 6-7 godina). Cudni su likovi jbt, izbacili su album digitalno sve kako treba i na zadnja dva spota sto su izbacili nisu moji miksevi nego njihovi info miksevi sto su mi slali (koji su totalno disbalansirani i suvi), kad sam ih pitao wtf nisu moji miksevi na spotovima, kazu "Ako hoce da cuju full kvalitet neka kupe album" ... To meni nema smisla da promovisem, bole me q... Zato i ne tvitujem o tome (slabo koristim tviter) niti na fejsbuku postujem o tome, ne razumem to glupo razmisljanje. Quote:
![]() Quote:
Poslusacu detaljno cim ugrabim vreme |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]()
Shta? To je genijalno, ali sirova genijalnost... nisu trebali ni da stave pesmu, nego spot bez
tona... pa samo da napishu: kupite ako hocete da chujete... onda bi ljudi sigurno josh vishe potrchali da kupe... kako se toga nisu setili ![]() Ne znam shta da kazem, sem izvini shto sam uopshte pitao... pa te podsetio na to ... ![]() Jok, te se meni ne deshava ![]() ![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma nista ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neverovatno - kakva masta !!! | DaBear | Razno | 7 | 25-05-2014 02:06 AM |
FX Teleport ili MOJA MASTA MOZE SVASTA | frag | Audio Software | 7 | 04-07-2013 10:24 PM |
I Dream of Wires: The Modular Synthesizer Documentary | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 15-03-2012 09:59 AM |
Senna documentary | Mika Technika | Pricaonica | 0 | 12-10-2011 05:47 AM |
The Arts- Run Marin Run | domingo | Promocija radova | 1 | 18-07-2009 04:08 PM |