|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Pro Member
|
![]()
Ko iz kiseline da smo doshli... ? :P
I meni je bilo neobichno al sam se brzo privikao zbog ostalih "slova" koja su mi "nekako tu" ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Vidim da josh ljudi zale za hand tool-om, korisno jesta al navika je navika... jbg Ja gotovo i da ne korsitm srednji klik ![]() hm pa nije Reaper bash ni tako mlad... ili greshim... Morao sam da pogledam, prva verzija Reaper (2005) a S1 (2009) al s`obzirom na Cubase i PT koji vuku korene josh iz `90, dodju kao deca ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Koristio sam i Acid, da . Prva 2-3 albuma koja sam ozbiljno radio u zivotu sam radio u Acid-u iz prostog razloga sto su svi oko mene koristili Acid, kao sto sada svi (iz Srbije) mi salju Cubase projekte... Ali ne dam se prevariti, sve bounce-ujem i ide u Reaper
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Videh Apathy u rhythm roulette (valjda se tako zove) da koristi ACID... a nije jedini
ima idalje ljudi koji neodustaju od njega i ako je sony digo ruke xe xe shteta... ![]() Znao sam da si korsito acid al nisam znao za prve albume... meni je bio bash gotivan za neke stvari ![]() Ako si upravu za masovnu migraciju - spremaj se za projekte iz S1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da, da, masa rep producenata koristi Acid dan danas, ja sam zaboravio precice u njemu, a i mikser je meni previse neozbiljan za ozbiljan rad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Slazem se... al davno su oni njega napustili, posle v6 (2005-6?) nishta vece nisu ni radili... samo
su ga krpili da radi na novim sistemima i sredjivali bagove... verovatno ima josh sitnica ali mixer nisu ni pokushali da uozbilje... ![]() Danas kad otvorim Acid napravim pichvajz odma... poshto prechice iz cubase ne rade uopshte LOL Znam da "pitching" nikada necu zaboraviti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pa, i nije bash tako... svako ko razmishlja o promeni uvek ce zeleti da ima informaciju vishe
tako ja na to gledam... na kraju se opet sve svede da probash al nekada ne moze sve da se "vidi"... odma... a nekad "kada najvishe geldash najmanje vidish" ![]() Mene generalno Reaper malkice podseca na acid. Nisam puno vremena proveo u njemu pa nisam ni obratio paznju na tu slichnost... dodushe, nije mi to ni u akcentu... davno sam otishao iz acid-a... Za sada nema neke velike ljubavi ![]() Mislio sam da se lagano prebacujem na reaper (kao jedinu mogucnost) al onda se pojavi S1 3.2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji Eq za gitaru koristite u miksu? | disco violence | Gitarska Produkcija | 28 | 05-08-2009 04:24 PM |
Koji VST synth koristite? | disco violence | Audio Software | 19 | 28-02-2009 06:17 PM |
Koji Gitarski VST preamp koristite? | disco violence | Gitarska Produkcija | 5 | 06-02-2008 06:21 PM |
koji sample rate koristite? | SHIVA | Audio Software | 12 | 06-01-2007 11:53 AM |
Sta koristite od bubnjeva ? | Akyboy` | Audio Software | 12 | 11-11-2004 09:56 PM |