|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#171 |
Pro Member
|
![]()
Ako čovek zarađuje od a-produkcije, onda lepo napiči hardver za sve pare, instalira operativni znajući da sav taj hardver ima "rasne" drajvere, instalira soft koji mu je prošao antivirusnu kontrolu, u kojem zna da radi najbolje i najbrže, i koji je generacijski, tu negde, kompatibilan sa hardverom, i isključi taj komp sa interneta.
Ako, pak, čovek ne zarađuje od ovoga, nego voli da istražuje, tako, ponekad nešto uradi za svoju ili tuđu dušu, onda za njega nema nikakve granice, čak je i poželjno da svaštari, da isprobava sve moguće programe i pluginove, menja operativne... Jer to mu je jedini dobar put da jednoga dana, ukoliko mu se pruži ozbiljna prilika, ne okoliša, već u istoj sekundi zna kako da napravi prvopomenuto. Sent from my ME173X using Tapatalk
![]() |
#172 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Studio One vredi milione
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Vibrator
|
![]()
Ableton Live još od v2.0, posedujem legalnu verziju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Member
|
![]()
Eh doslo je vreme da se oprostim od cubase-a, sluzio me je tolike godine za sta sam mu beskrajno zahvalan, kroz svasta smo prosli zajedno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Pro Member
|
![]()
hm pa ovo je onaj isti test koji je bio proshle godine samo shto su sada zameni 2015 sa 2016?!
Kakvi carevi, pa ladnu su 2015 samo zamenili sa 2016... genijalno... Koliko me secenje sluzi, "sluchajno su" poredili (u tom trenutku "aktivni cubase 8) i S1 v2 a imala je vec 3. Slichno je i sa josh nekim daw-owima bilo... tako da obratite paznju shta se s chim poredi ![]() Chisto da bi stekli realnu sliku... Ono shto je exra, je upravo ova prva stranica s sonovnim karakteristikama koje se porede... mozda, ali samo mozda, greshim s prvim rechenicam al su shanse minimalne ka gotovo nikakvim... @LA-2A Shta je "presudno" bilo da se Cubase kaze "cao"... (ako izbacimo 32 vs 64 kao razlog) Kako je sekira pala na S1? Jel bilo pokushaja sa Reaperom ili nechim chetvrtim [anti]Strimbergovim... Kapiram da je sve to individualno al me chisto zanima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
VIP Member
|
![]()
Kad naletim na ove šatro analitičke "Best of..." liste setim se Juseina Bolta, koji je istrčao svetski rekord na 100m i uzeo olimpijsko zlato sa odvezanom pertlom (Peking, 2008). I uvek pomislim da na planeti postoji makar jedna osoba kojoj je palo na pamet da kupi iste Puma patike, odveže levu pertlu i meri koliko stotinki je košta ta neprijatnost. Ta osoba obično nema vremena da trenira trčanje.
Pomislim i na razvojni tim nekog konkurentskog proizvođača patika, koji dizajnira pertle koje ne mogu da se odvežu. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 03-03-2016 at 10:53 PM. Reason: slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Member
|
![]()
Ja koristim sequencer na klavijaturi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Pro Member
|
![]()
I ja sam veliki rob key commands-a, ne samo za daw vec i za "opshte korishcenje"...
Nije problem navici se na neshto novo ali je problem gubiti vreme (bicu slobodan da kazem) i zivce "shto sam spor". Nije kao da me neko juri al kad si naviako da neshto ide xe xe Video sam da si korsitio Cubase 5 (mislio sam da je malo mladji al kapiram shta si hteo da kazesh... slazem se ![]() Hvala josh jednom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji Eq za gitaru koristite u miksu? | disco violence | Gitarska Produkcija | 28 | 05-08-2009 04:24 PM |
Koji VST synth koristite? | disco violence | Audio Software | 19 | 28-02-2009 06:17 PM |
Koji Gitarski VST preamp koristite? | disco violence | Gitarska Produkcija | 5 | 06-02-2008 06:21 PM |
koji sample rate koristite? | SHIVA | Audio Software | 12 | 06-01-2007 11:53 AM |
Sta koristite od bubnjeva ? | Akyboy` | Audio Software | 12 | 11-11-2004 09:56 PM |