|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
Do malo prije je sve bilo ok, no odjednom kada kliknem na "edit instrument" ne iskace mi interface od sylenth1-a, ocito sam nesto kliknuo pa sam ga "sakrio", ili se zblesirao cubase. Zanimljivo da isto vrijedi i za "Alchemy". Sto mogu probati da to popravim? Tek sam povremeni korisnik Cubase-a ![]() Zahvaljujem na pomoci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Proveri putanju do vst.Udji u padajuci meni u cubasu i trazi vst plugin.To ti je kao kad tek instalirash cubase pa on ne vidi ni jedan plugin pa mu zadajesh destinaciju sa svojim vst pluginsima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Znam to sve, i sve je u redu u vezi tog. Nisam napisao da je VST loadan i da ga mogu svirati, samo ga jednostavno nema, ne iskace njegovo sucelje. Probao sam se igrati sa "always on top" opcijom i odjednom na drugom kanalu sve stima. Ali na prvom ga nikako ne uspijevam dobiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kome se smucio Sylenth1 ovo je resenje. | NIelectroy | Audio Software | 10 | 24-06-2013 05:06 AM |
Cubase 7 edu | Dexxy | Pricaonica | 11 | 02-06-2013 09:30 AM |
Vst i Cubase 5 | elmirh | Audio Software | 3 | 09-07-2012 05:49 PM |
Cubase 5 | Hepek | Audio Software | 9 | 11-03-2010 06:15 AM |
Cubase 5 | Hepek | Audio Software | 19 | 15-10-2009 01:11 PM |