|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Heh, male su sanse za to posto nisam uopce zainteresiran za emulacije i kopije, nego iskljucivo za istrazivanje i razvoj vlastitih algoritama i modula, kao i za izradu vlastitih zvukova, iako sam u odredjenoj mjeri inspiriran hardware synthovima kao sto su Waldorf Q, XT i Alesis Andromeda. U tom smislu mi je konverzija DX7 patcheva bila dobar test da vidim kakav je rezultat ako te patcheve prilagodim za Tranzistow FM engine koji nema previse slicnosti s Yamaha FM engine, a i dobra je to dodatna baza za izradu novih zvukova.
BTW, sa zadnjim buildom od 16.01.2016. dolaze dvije moje varijacije na Lately/Solid Bass temu ... "DX7 Solid Bass" & "DX7 Lately Bass". |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tranzistow & Diodow by HrastProgrammer | HrastProgrammer | Audio Software | 11 | 19-04-2014 08:37 AM |
Zoom G9.2tt/G7 tones/programs/patches | zadresar | Gitarska Produkcija | 6 | 16-01-2010 10:45 AM |
Line 6 tones/programs/patches razmjena | Bota | Gitarska Produkcija | 28 | 09-07-2008 10:30 PM |