|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Uz sve duzno postovanje prema struci i svima vama koji se time bavite i koji imate znanje, nazalost moju ali i velik broj istomisljenika, mora se posezati za davnim vremenima jerbo od danas se nema sto cuti. Cast produkciji, tehnici, muziciranju al jbga....sve to nema ono nesto. Ok i 300 kanala ali nek bude nesto sto ce dirnuti i bar te navesti da odslusas do kraja. Naravno to nije vasa krivnja. I mozda jednom bude i nesto sto ce potrajati ko cepelini, u2, flojdi...ali...
Ali vasa je greska sto se thread razvezao u sasvim krivom smjeru. Ako sam ja shvatio idejnog zacetnika bilo bi zasto koristite određeni daw. Sto vas je zadrzalo na cubu. Pt ili nekom trecem. Zasto ste se opredjelili bas za taj... A ne koji je bolji. Svi su bolji a ja najbolji.. Dakle i mene interesira zasto znalci rade bas na tom i tom. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ok... Aktivno koristim 2 komada...PT i Logic. PT zato sto dosta radim sa videom i filmom...sound design, editing i mix. Za to mi zaista nema boljeg...uzasno jednostavan file managment, odlicni editing alati i najjasniji routing mixera. Podsjeca na klasicnu analognu logiku routanja, a ja vec lagano spadam u stariju generaciju ![]() Logic mi je nezamjenjiv kod komponiranja... Odlicni preseti, tona soundova, odlicni efekti. Primjer...da bi otvorio virtualni ampbox u PT-u imam oko 20 klikova misem dok u logicu je svedeno na 3! Primjer 2...da bi krenuo editirati wav ficlek u logicu, potrosim 12 klikova dok u PT 1. Eto...sve ima svoje kad znas za sta ti treba i kako radi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji Eq za gitaru koristite u miksu? | disco violence | Gitarska Produkcija | 28 | 05-08-2009 04:24 PM |
Koji VST synth koristite? | disco violence | Audio Software | 19 | 28-02-2009 06:17 PM |
Koji Gitarski VST preamp koristite? | disco violence | Gitarska Produkcija | 5 | 06-02-2008 06:21 PM |
koji sample rate koristite? | SHIVA | Audio Software | 12 | 06-01-2007 11:53 AM |
Sta koristite od bubnjeva ? | Akyboy` | Audio Software | 12 | 11-11-2004 09:56 PM |