|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Junior Member
|
![]()
poceo sam i kineski da prevodim!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Member
|
![]() Quote:
Cisto radi objasnjenja... Verovatno svi ljudi na ovom forumu znaju da koriste pretrazivac, mada ocigledno da neki to smatraju smo sopstvenom privilegijom. Verovatno se osecaju vaznim i natprosecno inteligentnim kada se nekome ko zatrazi pomoc ili savet obrate na nadmen nacin kao uvazeni kolega lesha i jos nekolicina kolega sa foruma. Dakle, moj prethodni post sam napisao, ne zato sto predhodno nisam pretrazio dobro poznate ruske forume i to "cudo od pretrazivaca" google, vec zato sto sam i nakon toga stekao utisak (zbog nejasnih insinuacija) da nesto propustam. Cak i da sam potpuni pocetnik i da ne znam sta treba da trazim i da sam postavio jedno od onih glupih pitanja od kojih nam se svima dize kosa na glavi stvarno ne vidim svrhu ovakvog reagovanja sem da pokazete kako ste vi pametni a neko drugi je glup. Po meni, ovo bi trebalo da bude mesto gde cemo uciti jedni od drugih, razmenjivati informacije i pomagati mladjim kolegama a ne gde cemo na prvu loptu donositi pausalne zakljucke i izvrgavati ruglu ljude koje ne poznajemo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Vibrator
|
![]()
Ako nisi dobro video, piraterija je zabranjena na forumu. Možemo da pričamo o razbijenoj zaštiti, ali deljenje linkova je zabranjeno.
Da li je sada jasno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() Ajde sada mi objasni gde u ovom postu ja trazim da mi neko posalje link? Quote:
Da li je sada jasno? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
Utoliko je veće moje iznenađenje da, ako vas već zanima piratski softver, nemate pojma o tome. Da li je sada jasno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||||||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
Znaci, ukoliko Quote:
Gospodine lesho ovo su vasi postovi u ovoj temi pre nego sto sam vam ja odgovorio: post br.1 Quote:
Quote:
Quote:
Svaki od vasih postova se svodi na to da nekog "ucite pameti". Zar nemate pametnija posla od toga? |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Vibrator
|
![]()
Brate, iskuliraj, popij piće, kresni nešto, prošetaj...
Kada sam pisao "vama" nisam se obraćao direktno tebi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]()
ne bih da zvucim nezahvalno ali soundtoysa nema a?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ilok 2 | klogg | Pricaonica | 2 | 06-11-2012 08:29 AM |