|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
ja i dalje ucim ...
ako zeli neko da prekomentarise (nema bas puno toga) kako mu zvuci, https://www.dropbox.com/s/7dhz5rnvjf...tanje.mp3?dl=0 AKG 4500B-BC Scarlet 2/2 hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Odličan ti je snimak, a i čovek odlično čita. ++
Pozdrav, Vasa
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ovako:
- Muzički deo, već je spomenuto falširanje i raspadanje itd, što nije tvoj problem, ako si bio zadužen za zvuk. Tvoje je da eventualno posavetuješ da se to mora uvežbati i u smislu tačnosti izvedbe i po pitanju preciznije ritmike.Klavir je glasniji od bubnja. Odnosno, u planu ispred bubnja. Sve "farbe" su čak u redu, sve je dobro, samo ti planovi... - Govor... Snimljen je odlično, sve je odlično. Imam možda malu zamerku na sam način govora, mislim da je malo "aukcijski", malo je temperamentniji, s obzirom na tematiku, koja je čini mi se verska, pa bi moglo da se malo "spusti lopta". Ovo kažem kao i spiker na državnom radiju. Dakle mirnije, malo nižim tonom, čak i malkice sporije i mislim da će tada biti veoma dobro.
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Ostaću pri onome što rekoh. Još sigurniji u to.
![]()
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Korigujem svoj pređašnji post: ne obraća se Bog Adamu, nego Evi
![]() Pozdrav, Vasa P.S. Mnogo davno sam se zatekao u Stefansdomu u Beču za vreme propovedi. Ne govorim nemački, pa sam slušao samo intonaciju govora. Prilično autoritativno je bilo to obraćanje (aukcijsko, što bi ti rekao), bez obzira na to što je katedrala bila ozvučena i što sveštenik nije imao razloga da podiže glas ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 21-12-2015 at 08:31 PM. Reason: svašta nešto |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ako neko zna | perosc | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 17-04-2014 10:44 AM |
Da li neko zna... | Goran | Razno | 2 | 06-05-2011 02:52 PM |
Jel ima neko ovo... | Dexxy | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 16-03-2008 07:44 AM |