|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Jesam dugogodisnji ( visedecenijski) korisnik Cubase ali sto je puno puno je.
Kada sracunam koliko sam dao novca u poslednjih godina na updateove glava me zaboli.... a jedna prosta stvar nije resena a to je iskoriscenje resursa racunara. Imam ozbiljnu masinu koju nikada nisam uspeo da nateram preko 23% CPU ( kada se gleda u task manageru) dok je na istom zauzecu CPU metar u Cubase 8 na oko 90% ![]() Ne zanimaju me nove funkcije hocu da ovo sto imam radi i koristi resurse barem 80% ...ozbiljno razmisljam o prelasku na Ableton Live, kada vidim sta sve drugar potera u njemu a CPU metar u programu jedva da se pomeri slosi mi se momentalno . 8.5 ima nekoliko dobrih resenja ( koja su trebala biti tu mnogo ranije) ali tih 50e mi se ne daje iz principa ![]()
![]() |
#42 |
Ivan Lekic
|
![]()
Prelazak sa 8 na 9 ce biti 150€ a ako stalno uzimas update za 50€ znaci da je tako jeftinije jer ce te sa 8.5 na o kostati jos 50€ sto je 100€ ukupno naspram 150€ .. Dobar nacin da te teraju na svaki update
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Ivane slazem se sa tobom ... a narocito za cpu ..to stvarno ne radi kako treba...
Sent from my SM-G903F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
Pro Tools 11 upgrade from Pro Tools 10 $299
Pro Tools HD 11 upgrade from Pro Tools HD 10 $599 Uz ovoliko kukanje zbog 49$, vlasnici PT-a sa ovih podrucja vjerovatno bi do sada izvrsili suicid. Fascinantno je podrucje ovaj Balkan, vaistinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Ivan Lekic
|
![]()
PT velika nadogradnja izlazi na 3 godine u proseku .. tako je sa verzijama 10 i 11 ako se ne varam ..
A Cubase placene velike nadogradnje izlaze na svakih 6 meseci |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Member
|
![]()
Kako god, niko nije primoran da kupuje ovu nadogradnju, niti bilo koju drugu. Apsolutno niko. Pogotovo ne vidim razlog za kuknjavu zbog tako smijesne cifre - smijesne cifre za nekoga ko se bavi tim poslom/ako se bavi tim poslom. I automehanicari svaki cas kupuju alat, pa sta. To im je posao. Jedina je razlika sto su oni primorani da kupe alat, da bi mogli da skinu dio sa automobila, i taj alat (PRAVI ALAT) kosta mnogo vise od ovih 49$. U slucaju Steinberga - niko nije primoran na bilo sta. Isto tako ne shvatam zasto se kukumace zbog placanja - kao da razvojni tim radi za dzabe, ili kao da to sve ne kosta nista. Mislim da itekako kosta. Kuknjava, zapomaganje, aman, svijet propade zbog 49$. Wtf. Da nije smijesno, bilo bi zalosno. Kome se ne dopada - pobogu bar danas ima toliko platformi, i ako nista, uvijek ima da se skine besplatno sa pijace - i svi sretni. I ne treba da nas cudi sto se danas ne cijeni nista. Sve je to sasvim logican slijed stvari. Bolje se ni ne zasluzuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Nije kuknjava nego Steinberg radi ispravke na osnovu nasih... korisnikovih predloga i sugestija i to posle naplacuje. Nije znaci nova verzija nego ispravka stare koju smo vec kupili.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Administrator
|
![]()
On naplacuje svoje ime, brend, i dok god niste spremni da se odreknete istog u korist nekog od konkurenata (jer realno konkurent i ne moze bas u svemu da zameni doticnog), update ce kostati od 50e i na gore... Bespredmetno je diskutovati da li je to moglo nize ili ovako ili onako...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jedan electro-house koji "izlazi" pocetkom Novembra | Filip_ | Promocija radova | 0 | 24-10-2013 03:29 AM |
Vid' ?ta je rođusa danas...!!! | Bockie | Pricaonica | 2 | 23-04-2012 08:40 PM |
OFF-u je danas ON | LACKY | Pricaonica | 21 | 30-03-2009 04:23 PM |
Sta ste uradili danas?? | cAAc | Promocija radova | 6 | 23-11-2008 03:38 PM |
OFF-u je danas On | LACKY | Pricaonica | 33 | 25-03-2008 12:33 AM |