|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Gorane, posto sam isto zainteresovan za neki od Motu-ovih AVb interfejsa, reci mi molim te, jel si na Windows-u ? I kako ti se ponasaju drajveri ? Meni do duse treba 4ins/4outs sa adat konekcijom pa pikiram Babyface Pro zbog na daleko poznate stabilnosti RME drajvera. Ali me ovaj Sabre u Motu-ovim interfejsima jako privlaci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
Nisam, na Mac mini racunaru sam! Taj novi BabyFace pro je i meni bio u razmatranju u kombinaciji sa još nekom drugom kartom zato sto mi treba dosta ulaza, i za njega svi imaju samo reci hvale. E sad, kombinacija Motu i Pc u ranijim kombinacijama kod nekih su se javljali problemi sa driverima, mislim da su sada samo prošlost. Tada je Motu bio skoncentrisan samo na tržište za Mac racunare sada, sa ovom novom AVB linijom ja mislim kako do sada izgleda, a pratim tu liniju citajuci komentare po svetu, da su resili da razviju tu podršku sa draiverima i za Pc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Tako je, ali sam takodje procitao i mnogo komentara PC korisnika da nisu zadovoljni, da je latencija velika, da im ne radi stabilno na buffer size-om ispod 256 sempla, a napokon zelim da vise nemam nocne more sa drajverima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Preskupa je to sprava a da ne radi stabilno sa baferom ispod 256.
Mislim... Svaka im cast (ako je tako) ako gadjaju samo na mac usere i uspijevaju da prezive trku sa konkurencijom... Ali da nisu u stanju da napisu drajver za spravu koja kosta skoro 2000e, u najmanju ruku je neozbiljno.
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Skoro sam probao ovaj Audient ID22 kod mene, burr brown konvertori, odlican interfejs, odlican zvuk ali nisam bio zadovoljan u tih 20-ak min kako se ponasaju drajveri, krckanje itd ispod 256... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Dobro krckanje, zavisi pod kojim opterecenjem procesora...
Ali za 1700e se valjda neke stvari podrazumijevaju ![]() Mada, u zavisnosti od drajvera do drajvera 256 je ok. I RME bude nestabilniji kako ides nize sa bafer sajzom, nije da nije.
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
Ma kad kazem krckanje, mislim na krckanje bez ikakvog forsiranja procesora, obicna muzika iz AIMP-a...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Hmm, to mu onda dodje kao da platis Mercedes 88.000e i krckaju/zveckaju mu plastike enterijera.
Mene bi to licno iritiralo ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem SPDIF to AES-EBU converter | kressa | Kupujem/trazim | 0 | 16-12-2010 09:25 PM |
midi to cv converter | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 01-09-2007 03:51 PM |
Sta uzeti za oko 1500e (pre) ? | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 16-09-2005 11:36 AM |
converter A16 Ultra! | Boki | DSP forum | 3 | 22-05-2005 02:46 AM |