|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav. Vrtim Fl studio 11 kao Rewire iz Cubasea.Zanima me zašto mi fruity,
u tom rewire slučaju, neće prepoznati midi klavijaturu.O čemu se zapravo radi? Znam da mogu koristiti FL kao VST plugin u Cubaseu i na taj način koristiti i snimati midi kontrolerom ali...ako netko zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Pogledaj u general ili midi options u fruityu, mora biti negde opcija gde kaze da ce midi biti "switchovan" sa onim u hostu, prilikom rewire-a !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja koliko se secam mora da bude swichovano dugme na kanalu u cubasu takodje u fl studiu klikni na kanal i opali neku dirku na midiju ,ako nece probaj tastaturu vidi dali tako prima midi poruke..Kada je rewire fl studio podrazumeva se da ga kontrolishe midi iz cubase(abletona,reapera,st 1),hocu reci mislim da ne morash da cackash po setingsu fl studia..nadam se da sam bio malo od pomoci..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
Tako nesto...ni ja ne mogu tacno da se setim, ali sam namestao u par prilika, kod par klijenata. Uglavnom probaj sve sto ti se ucini logicnim, trebalo bi da radi!..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
jo? nisam uspio da midi klavijatura pro?ljaka u FL studio Rewire
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
evo možda će slika biti od pomoći
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ReWire problem | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 6 | 24-06-2014 09:08 AM |
Cubase - ne radi rewire | frkatonac | Audio Software | 0 | 21-01-2011 07:06 PM |
ReWire sa USB zvučnom karticom | dragan7 | Computer Hardware | 1 | 05-12-2008 10:30 AM |
cubase REWire FL studio | matija | Audio Software | 17 | 15-09-2008 09:27 PM |
REWIRE | Ad Fines | Audio Software | 13 | 28-12-2003 10:43 PM |