|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svim clanovima ovog foruma, ovo je moj prvi post
![]() Zavrsavam svoj prvi, za mene ozbiljniji i veci projekat i uradih prvi mix, pa imam molbu upucenu iskusnijim clanovima. Tacnije, voleo bih da cujem Vase misljenje u vezi sa ovim radom, i zanimaju me kontrsuktivne kritike; dakle sta bi ste promenili, sta vam se svidja, sta ne, kakav vam je generalno utisak o zvuku, mixu, sta biste popravili. Bitno je napomenuti da nisam jos stigao do masteringa, ali smatram da sam zavrsio mix. Dakle moja je muzika, tekst i aranzman i pevao sam glavni vokal dok je pratece snimila moja drugarica. Ovde mozete skinuti samo jednim klikom, nema virusa sigurno https://www.dropbox.com/s/9tshtse36e...jubav.wav?dl=0 Unapred hvala na pomoci! Pozz PS i da nisam Sasa Popovic iz granda ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potreban savet za Behringer Xenyx | Sima Strahota | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 22-07-2011 10:06 AM |
Dilema - potreban savet | Mitjovan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 22-01-2009 11:11 PM |
Potreban savet za kupovinu klavijature no.3 | Salvador Diaspora | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 07-10-2008 02:41 PM |
Savet potreban za Adam ANF10 | sasaristic | Monitoring | 8 | 13-09-2006 12:29 PM |
Potreban savet za aktivne monitore | sasa.ivkovic | Monitoring | 51 | 19-06-2005 03:32 AM |