|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Samo treba malo drugačije razmišljati, i nema problema, jer ja ionako imam monitor kontroler, a kanale 31 i 32 sam "override" tako da sada to postaje slanje "natrag" ka LOGIC-u, a osim toga, kada se pritisne "solo" na masteru, onda osim mix out-a, tada šina "local monitor postaje monitorski izlaz, tako da postoji i master izlaz, i praktično local monitor postaje control room monitor. Zatim postoji i talkback, pa i oscilator, kada sam sve to shvatio, ispada da je ovo i još bolja kombinacija nego da postoji dedicated ctrl. room monitor" jer se sve ima. Da ne pominjem matrix sabirnicu, 6 sendova od kojih svaki JEDNIM dugmetom postaje pre ili post, super kvalitetan EQ, a o headroom-u da i ne govorimo, jer je ubedljivo vodeći u klasi. Prosto ne može da se natera u overload. Ne mogu da verujem da za ove pare može da se dobuje mixer ovakvog kvaliteta i performansi...
![]() |
#32 |
VIP Member
|
![]()
Svaka cast na hrabrom izboru za studio.I ja ga sanjam otkako sam prvi put radio i snimao sa njim,istina starijoj verziji preko DO.Iskrene cestitke i od mene!
![]()
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Jao bre ljudi, nemojte mi pravite zazubice
![]() ![]() Samo što ću morati i jedan foto aparat da kupim uz njega ![]() Last edited by Jan; 28-01-2013 at 01:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Ufff, i ja bi da prisvojim ovo rado.. I to ovaj manji 24 model koji je kao b-stock jeftiniji 600e. A a bio bi mi i bolji zbog manjih gabarita, tj zbog prostora..
Ali nazalost ain't gonna happen soon zbog nedostatka 'vremena'.. Koliko kapiram sve je isto, samo ima manje ins/outs od 32 modela, jel? A meni bi ih toliko bilo skoro pa uvjek dovoljno.. Prvi put susreo sam se sa starim midasom dok sam bio jos mlad i zelen, kod Dadija na bulevaru u studiu kazablanka prije nekih reccimo vec 10 god i svidjelo mi se kako to svira.. Al sad ne znam koliko je to slicno ovome po soundu?
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
koliko se secam, kod Dadija je bio Mitec
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
Jeste, uups, bravo... Onaj sa malim patch poljem ako se dobro sjecam.. I to nije bio midas, vec mitec?
Potpuno sam posenilio ![]()
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Ekipa pozdrav. Evo da malo ozivim temu.
Danas nabavio midas F32 na probu. Nikako skontat kako da spojim monitore i sta treba ispritiskat da radi normalno. Imam mackie hub monitor controler i 2 para monitora i sad pokusavam spojit da mi radi ali nikako. Dosad sam koristio focusrite liquid saffire i sve mi je bilo lako spojit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
Upali solo na master faderu
![]() Kao je to live konsola - nema posebnu monitoring sekciju ![]() Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Midas Venice F | SBaudio | Live Sound | 4 | 28-10-2010 06:42 PM |