|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Jbga, kad je dosta gust pcb i tesko je pratit linije na plocici.
Sve u svemu... ![]() ja imam lampu sa lupom, monokl lupu, pipalise za SMT.... pa se nadrogiram kavom i udri ![]()
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Napravio sam testove prije i poslije modifikacije, a rezultati su zaista cujni. Prva snimka zvuci mnogo sterilnije, dok druga ima vise topline i karaktera trafoa koji daju vokalu "kremu". U svakom slucaju, sad je za klasu bolji preamp nego je bio prije!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
trafo je trafo
![]() ja sam na sličan način modificirao sumu na Souncraftu TS-24... rezultati su bili više nego sjajni..... ali ja sam tamo ugradio feritne Studerove trafoe.....
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
dali mi netko mo?e pomoći od vlasnika SPL channel one (model- 9945). Naime pregorio mi je trafo za napajanje pa bih trebao ako netko mo?e sa voltmetrom izmjeriti mjerne naponske točke na ?tampanoj ploči (označene su). Hvala unaprijed svima ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL X Alpha channel | Era | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 17-07-2009 10:16 PM |
Koji Channel Strip? | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 26-07-2008 07:03 PM |
Waves SSL E & G Channel | Illiron | Audio Software | 21 | 05-03-2006 05:49 PM |
2 x 1024 Dual-Channel DDR | Altek | Computer Hardware | 5 | 18-04-2005 04:13 AM |