|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
OK, Onda mu to fw dugme dodje kao nekad TAPE
![]() A cek, ako daw vidi odmah 24 kanala, ulaza u soft.... koji su to kanali? izlazi sa posebnih kanala, a Onda se auxi I grupe overrideu-ju sa stereo kanalima po potrebi, ako sam skontao..... Onda sustinski, I mogu da ga tretiram kao insert, ako sa 1.kanala posaljem u daw, obradim, pa isto vratim u isti kanal....?
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
upravo tako, ako ga uzmeš sa tog kanala, i vrneš na isti, to je kao da si insertovao, sa malom latencijom. Mada ti za tu malu latenciju a da moš išta mudro da udeneš ipak treba prilično ozbiljna mašina. A aux mislim da idu tako, swapuju se sa grupom, a grupin FW se swapuje sa stereo kanalima koji su po defaultu u FW već poslati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Onda mi ostaje jedino da zazmurim na njegovih 30kg.....i nemali prostor koji uzima na uvek maloj bini
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
i dalje nisam siguran da trebaš išta da menjaš kad već imaš X32...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
imam ovde par finih mixera, pa cu uzeti na test....midas m32r, x32, i probacu i stari venice, cisto da se prisetim.....
Mozda sam u tripu..... imam osecaj da imam neko malo cebence preko zvucnika, i trip da je to zbog mixera.... jer su mi zvucnici, pojacala i sve, bas dobri, i upareni.... mada cu probati da se poigram sa efektima za vokale, kompresorima, da promenim nesto sada su mi, po navici La2a na vokalima...... probacu i ostale....
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
ja ga koristio i na krš razglasima i na dobrim razglasima, nikad mi sam mixer nije pravio problem. Uvek bend ili nešto peto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Daleko od toga da je problem, cak sam veoma zadovoljan mixerom....ali neki crv me kopka....
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|