|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
A koliko ja primjećujem ostali su shvatili ?to pričam. ![]() Od awasa sam"razumio" njegov post i on je potpuno u redu i nije mi bila namjera biti cinićan..a vjerujem ni njemu. Moramo se svi naučiti da razumijemo jedni druge..neki ovako drugi onako ![]() Ja recimo se slabo slu?im stručnim nazivima vi?e sam praktičar..tako da na taj način tako i pi?em. Uzmi recimo simpatičnog Branoy neki njegovi postovi su za mene enigmatika..ali se potrudim da razumijem..osim kad ne?to na poznatom jeziku ne razumijem (kao ovo zadnje ![]() Da ne tupim..samo sam htio pitat "kako to vi.." ja ako ne razumijem odoh na drugu temu. ![]() pozz
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
U potpunosti razumem Bockie-a, ja iskulirao da napi?em ovako ne?to ali on izgleda nije uspeo
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
DA u pravu si potpisujem se sa onako kako si naveo ali zar tvoj toliko "jaki" intelekt to shva?a kao moje hvaljenje. Nije meni te?ko uzvratit i tebi i tebi: go.. se tri p... m...! ALI NE?U. Kako sam ka?e? svi su smrdljive svinje koje nisu dorasle tvom na?inu komuniciranja i nemaju tvoje znanje i tvoju mo? savr?enstva baratanja stru?nim frazama. Po tvome su svi idioti koji pi?u po ?tampi: ?or?, kopi, Dejli mejl, sr? te krejzi te fakju itd...ne znadu oni ?to je lajn a ?to mic. Ali ja ti pra?tam sve..jedino me boli ono: "moderator" i rekording. Moderator ok..najvjerojatnije si moderan tip ali rekording ? Mo?da rekorder ![]() Sje?am se jednog VELIKOG znalca na ovom forumu od kojeg sam mnogo nau?io i koji se zove SANDROB. Dalmatinskom ikavicom i malo "vla?ki" naglasak toliko nas je puta nau?io znanjem i nije ga smetalo na?a po neki puta naivna i amaterska ne znanja.. makar je Ton magistar. Gospodin iz Kor?ule! Dakle, dragi Boki opra?tam ti vre?anje ..ali brate bri?i ono: moderator. ![]() Dobio sam odgovor na moje pitanje... te mi nije jasno ?to to tebe "ne iskulira" pa te potaknulo da tako "kulturno"odgovori?. Dali moj prvi post..drugi ili odgovor: Mogli-a, Filip-a, Sira ilti branoya. Ili jednostavno samatra? da ?ika idvi "od?ikao" ?elim ti svu sre?u u glazbenom ?ivotu drugarski pozdrav! Idvi PS.ovo je ni?ta..jednom sam bio napadnut (od sli?nih likova) zbog ?, ? i pravopisa ![]()
Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. Last edited by idvi; 04-05-2015 at 08:59 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|