|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Izbegni i UX2 u širokom luku. Iz prve ruke: drajveri za XP 32 fantastični, za Win7 64 katastrofa.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Hvala drugari za preporuke.
Koliko sam video UR22 ima da de kupi za 16-tak k dinara sto se uklapa u budzet, pa cu videti nju da uzmem iako mi je ona i bila prvi pik. Video sam na Cocos forumu da radi sa Reaperom, tako da nemam nebi trebalo da bude nikakvih problema sa njom. Bas lepo za obavestenje za Line 6, razmisljao sam o njoj zato sto stize sa softom ali ne znam ni dali bih koristio ponudjene efekte koji oni daju. Nesto nisam ubedjen da to moze da zvuci bolje od LePou koji su mi korak ispred svih VST-ova i ovih gotovih resenja Rig itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSD - Preporuke za DAW, te instaacija plug-ina na isti!? | Eomsy | Computer Hardware | 15 | 22-09-2013 11:17 PM |
Neke preporuke | Rhino | Monitoring | 7 | 14-07-2012 01:02 PM |
MONITORI - preporuke | matija | Monitoring | 4 | 20-01-2009 05:57 AM |
-=PREPORUKE: Nova Izdanja=- | ProkDu | Razno | 29 | 26-12-2005 04:38 PM |
preporuke za analogni filter i osciloskop? | dlukace | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 17-09-2005 09:08 PM |