|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#31 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
MAO
|
gde ode ova tema..
Rumski at its best |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Pro Member
|
Odli?na tema, ne prekidajte je... jer ste me totalno zbunili, mora ovo da se razjasni do kraja. Evo, opravljam trenutno svoj DNK nekim frekvencijama.
![]() Vi mo?ete da se zezate ali istina je da grbavi kitovi (Megaptera novaeangliae) imaju pesme koje pevaju i obi?no traju po 20 minuta. Izu?avao ih svojevremeno i mogu da vam ka?em da ih i? ne razumem. A ina?e, svake godine prave nove melodije tj. pesme. E sad, ako me pitate ?ta se trenutno slu?a me?u kitovima... ?ao mi je, ne pratim top liste njihovih hitova, ali ne sumnjam da privode dobre ?enke tim pesmama. Niko ne spomenu majstore ultrazvuka tj. delfine (Delphinidae), a jako su bitni u ovoj pri?i. Quote:
|
|
|
|
#34 |
|
Member
|
E ali zaboravio si da je za 192kHz Nyquist-ova frekvencija svega 96kHz, tako da ima covecanstvo jos mnogo posla pred sobom ako misli da zadovolji audiofilske zahteve delfina.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Pro Member
|
Ladno! Sada vidim na sajtu, pise akcija! Sutra ih zovem da vidim da li imaju!
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 08-02-2015 at 10:30 PM. |
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Pro Member
|
Quote:
- "Batice, ni?ta dok je ne zamasti?, onako propisno... drnčom." Na veliku ?alost fanova, orkestar se kasnije vratio na standardni 440-hercni ?timung tako da do sada nije ponovljen uspeh sa te Igrijade. NVO "Dr? Mu Nane Glavu" je pohvalila po?tovanje internacionalnih ?timung standarda i podr?ala dalji rad u okviru istih. Licence koje su podelile Udru?enje Antitalenata i Magistri Ra?timovanih ?alabajzera a.k.a UA i MR? ipak nam daju nadu da će se mo?da u budućem periodu uspeh ovog legendarnog orkestra mo?da i prevazići.
|
|
|
|
#39 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|