|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ljudi sta mislite o ovome, malo sam istrazivao i mogu reci da po meni 432hz mnogo bolje zvuci i nije mi jasno zasto je standard promenjen na 440hz a koliko sam procitao nacisti su uveli taj standard. Voleo bih da cujem vasa misljenja o ovome, ovo moze da bude zanimljiva teme.
![]() http://www.collective-evolution.com/...usic-to-432hz/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Sa' će čika Arthur da me bije...
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Definitivno 432 zvuci lepse i blaze, to svako moze da proba, ili jos bolje umesto da tune-uje synth ili gitaru itd. neka tunu-je svoju traku koju je radio na 440, pa neka poslusa.
Ali! Ne zna se ko je gori, da li nacisti ili ovi sa chakrama! Sto se mene tice, i jedni i drugi!(pagani). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
mozemo mi da ke**mo do preksutra, ali naucno je dokazano da 432 hz ima daleko bolji uticaj na covekov kardiovaskularni i neuromotorni sistem, jeste da su dosadni ovi sa chakrama i tim stvarima, ali to je potpisano istina! O tome je cak i sam Tesla pisao, prosto pitajte svakog EEG medicinskog tehnicara koliko samo taj disbalans ima uticaj na coveka...pogotovo u ovim stresnim vremenima gde smo svi bombardovani svim i svacim...na tjubu ima puno klipova sa dokazima, puno dokumentaraca na tu temu i ne zovu za dzabe 432hz - universal frequency
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
samo pazte na vratove i setape gitara kad ih obarate
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 05-02-2015 at 05:21 PM. Reason: @StevicaNish |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
I kako sada pesmu koja je gotova da konvertujem na 432 a da ne izgubi na kvalitetu...?
Posto nemam opciju da renderujem odmah na 432... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
432hz nije samplerate nego osnovni ton za štimovanje instrumenata. Priča je o tonalitetu a ne o digitalnom formatu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=KO1j...ature=youtu.be |
|
![]() |
![]() |