|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima.....poterbna mi je jedna mala pomoc pa resih da se obratim ovde na forumu.....moji drugari prave neku revijalnu utakmicu za koju su ulozili dosta energije i entuzijazma...posto sam obecao besplatno ozvucenje i sve sto ide uz to..dodjoh do problema..na NBA utakmicama kad neka ekipa krene u napad ili ubaci kos...zacuje se zvuk trube ili neki orgulja ... sempl koja oznacava napad ili sl...nemam ideju gde to da pronadjem pa ako neko zna neki link ili ima te efekte bio bih zahvalan....HVALA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
HVALA.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Napajanje za gitarske efekte | Dijabolik | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 07-10-2012 07:44 PM |
Kako pronaci ljude i ponuditi text? | SILENttONE | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 02-07-2009 04:58 AM |
Neznam da povezem miksetu i efekte, Pomoc | djurko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 15-10-2008 09:05 AM |
Originalni software(mislim se na efekte) zvuci bolje od crack-ovanog?!!? | peraZdera | Audio Software | 15 | 12-07-2005 01:09 PM |