|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima...
Hteo bih da postavim pitanje, kako bih lakse odlucio u izboru monitora.Hteo bih da kupim monitore za svoj kucni studio,uglavnom za narodnu muziku.Dvoumim se oko KRK Rokit 5 G3 ili JBL LSR305.Cuo sam kako rade Behringer TRUTH B2030A,ali opet nisam siguran.Isao sam u Mitrosu ,takodje i u sky-ju Ali ih nije bilo da ih cujem.Behringer sam nasao na nekom popustu,opet ne bih da se zalecem.Zeleo bih da cujem misljenje iskusnijih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Izvininjavam se unapred, posto (najverovatnije) ne doprinosim topic-u, ali je najadekvatnije mesto za sledece. Neko je davno pisao na rumskom da se KRK Rokit 6 G2 cuju identicno kao Microlab Solo 2, sto mi je zvucalo suludo, te nisam ni imao volje da ih uporedjujem. Pre par dana sam otisao kod druga koji ima 5 G3, i zvucnici imaju identican bass i visokotonac kao solo 2. Daleko od toga da se cuju isto, ali mi je bilo zanimljivo da monitori od 300 evra imaju iste delove kao zvucnici koji su se svojevremeno prodavali i za po 60 evra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Na You tube sam nasao porodjenje JBL LSR305, Yamaha HS5 i KRK RP5G3.Po meni nekako najbolje zvuci JBL.Sad se dvoumim oko JBL i Behringer TRUTH B2030A...Jbl je 340e,a Behringer moze da se nadje ispod 300e.Voleo bih da cujem misljenja,ko je imao slicnu situaciju...ili iskustva sa Behringer TRUTH B2030A.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ovo drugo može da bude jeftinije od JBL i to je kao da kažeš da je Fića jeftiniji od Golfa! Jeste tako. I treba da bude. Poenta je da je ovde JBL jeftin u odnosu na to šta pruža i nije za poređenje sa berindžerom i krkom...! Tu Yamahu da ne pominjem...
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
JBL je apsolutni favorit,ne zaboravi da soba svira isto koliko i zvucnici (i vise),pa ce Beh u tretiranoj sobi zvucati bolje nego najbolji zvucnik u netretiranoj...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
JBL LSR305 Danas stigli i upravo instalirani
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Cestitam, uzivaj u dobroj odluci
![]()
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]() Odnosno - evro puca... ![]() Čestitke za monitore! ![]()
![]() |
#10 |
Superoperater
|
![]()
Pa valjda bi trebalo onda da evropska oprema pojevtinjuje u odnosu na americku a ne da americki proizvodi poskupljuju
![]() ![]() BTW Za mene je KRK uvek bio shit... JBL nisam otvarao, ali KRK jesam i nisam se preterano obradovao...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 12-01-2015 at 07:31 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporuka za novu zvucnu kartu do 150 evra uz JBL Lsr305 monitore? | Vlada Radisic | Monitoring | 9 | 15-10-2014 01:36 PM |
Krk rokit g3 | rasa01 | Monitoring | 0 | 07-12-2013 04:00 PM |
KRK rokit rp5 | radsoul | Monitoring | 12 | 16-09-2006 09:05 PM |