|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
http://www.steinberg.net/maintenance/ ...komacno nekih stvarno korisnih opcija
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
Upravo kupio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Superoperater
|
![]()
^^ Mrzim te !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pisi nam kako ti se cini, da li se isplati i slicno... Gledam razne ove klipove na YT i na sajtu, ali voleo bih da cujem i neke stvarne utiske, ne samo reklame.
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
I gde si kupio...
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Cubase 8, odlican, bas sam zadovoljan za ovih 24sata sto ga teram.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jel su popravili onu brljotinu sa grafickim prikazom waveform-a gde kao da nije puna rezolucija ? Okacio sam bio slike ovde:
http://rumski.com/forum/showpost.php...&postcount=103 Jel su ostali pri tome da ne mogu vise da se grupisu event-i, odnosno jel CTRL+G komanda i dalje vise ne postoji ? Ono cekanje od po sekunde da iskoci bypass i to ? Bazicno sve ovo sto sam napisao ovde, jel ima neke promene na bolje ? : http://rumski.com/forum/showpost.php...&postcount=102 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Superoperater
|
![]()
Jan, ne znam da li sam vec pricao o tom izgledu waveforma na C7, ali moram da ti kazem da je tesko zadovoljiti sve ukuse, narocito ako su oni oprecni. Meni naprotiv na 5 waveform izgleda nekako suvise ostar i nedoradjen, a i dalje ne toliko precizan. Vise volim kada je kao na 7 - generalno tacniji je prikaz cak i na manjem zumu - cini mi se, opet mnogo finije izgleda i uklapa se bolje u dizajn, sve zajedno lepse izgleda = ne zamara dok gledas. Iskreno ne shvatam zasto sada ne mozes da odredis gde pocinje P ili S, radim sa vokalima intenzivno na 7 i cak mi ne smeta sto se ne vidi sadrzaj ispod kursora - uzmes dovoljan zum i nema problema. Naravno niko nema isti workflow, ali eto - ja sam jedan od onih sto pozdravlja new look Cubasea.
Takodje, mislim da stices pogresno misljenje o Cubaseu na osnovu Artist verzije koja je umnogome "obogaljena" u odnosu na full verziju. Naravno - neke stvari i mene ponekad smore (famozni bajpas ili rad u pitch correction editoru) ali posle par sati rada, sve to udje u misicnu memoriju i ti posle i ne znas kako bi ikada to moglo drugacije da radi. Takodje, mislim da je C7 radjen da najbolje izgleda na 2 monitora, tako da kada mikser prebacis u full screen na ekranu 2, zaista imas dovoljno fleksibilnosti u radu, "rastezuci" sve koliko i kako ti treba. Mada - evo odoh u offtopic ![]() Jos uvek cekamo neku rec i prvi utisak o toj osmici...
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Last edited by Jan; 06-12-2014 at 08:46 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Kupio sam prije dva dana cubase 8 i hocu da imoprtujem te projekte Allen Morgan toolbox sa presetima kanala i slicno a nemam ideje kako ,pa ako neko od vlasnika zna bio bi mu krajnje zahvalan
![]() p.s. I jos nesto,ja sam kupio update sa Cubase 4 na cubase 8 da li trebam imati instaliran cubase 4 da bih imao i strae stvari kao sto je npr groove agent one jer kako vidim u cubase 8 ga nema ,jer kad kliknem na neki preset tipa "Vintage Kit 3 AM beat" u medija bay otvori se traka sa beatom i vst instrument je groove agent one "missing"?
musica Last edited by drzox; 10-12-2014 at 08:05 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ako hoces da koristis i dalje te stare VST moras da instaliras i C4
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jedan electro-house koji "izlazi" pocetkom Novembra | Filip_ | Promocija radova | 0 | 24-10-2013 03:29 AM |
Vid' ?ta je rođusa danas...!!! | Bockie | Pricaonica | 2 | 23-04-2012 08:40 PM |
OFF-u je danas ON | LACKY | Pricaonica | 21 | 30-03-2009 04:23 PM |
Sta ste uradili danas?? | cAAc | Promocija radova | 6 | 23-11-2008 03:38 PM |
OFF-u je danas On | LACKY | Pricaonica | 33 | 25-03-2008 12:33 AM |