|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
OK. Portal je zatvoren, pa mi javite da li vam pristup i svakodnevno koriscenje foruma javlja da je i dalje zarazen ?!
Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Mene u poslednjih godinu dana Mozilla Firefox 'kida' sa nestabilno?ću, pogotovu u kombinaciji sa Flash playerom (youtube). Koristim i druge browsere ali je FF primarni zbog određenih addon-ova koje ima. Tako da problemi nisu vezani samo za Rumski.
By a chance or coincidence, this thread started after I posted RMK software on another thread. For all of you concerned about 'malware' in that piece of software, I beg you to download .NET Reflector decompiler and look for yourself what 'code' is actually in that exe file. I am sure you will find nothing suspicious, but surely you will find some sloppy writen code that has not been refactored! Cheers! ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Meni sa 3 potpuno različita izvora (2 kompa na drugim mestima i mob.fon) do sada nikad nije ni?ta prijavio, a mislim da sam prilično "bezbedan"... Dakle ni?ta....!
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Meni na androidu shljaka,javljam za par sati na kompu(ovi sa posla imaju opasnu zashtitu,preko 200cpu umrezeno,ako tamo ne prijavi znaci da je forum clean).samo ne mogu da razumem sto su napali rumski da su napali intesu,piraeus ili efg pa i ajde..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LIKE na RUMSKOM ?? | branoy | Razno | 1 | 04-07-2011 05:27 AM |
Hakerska grupa AiR optuzila programera TONE2 Gladiator-a za malware! | Proximus | Audio Software | 5 | 15-05-2010 08:14 AM |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |