|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Dvije knjige s ovih prostora za koje znam (i koje imam u papirnatom obliku):
Ninoslav Plevnik: Elektronske orgulje, klavir, sintesajzer zvuka (Tehnicka knjiga 1977.) ... Dosta opisa i shema sklopova, ali staro k'o biblija Mladen Rosko: MIDI - Primjena racunala u glazbi (1991.) ... Kao sto i naslov kaze - naglasak je uglavnom na MIDI i racunalima Ima i nesto diplomskih radova na tu temu po Internetu, ali posto si naglasio da "znas guglat" onda ces to lako pronaci, ili si vec pronasao. Vecina toga je ionako prekopirana iz strane literature, nema tu niceg novog, uz neke prilicno dubiozne/nebulozne prijevode. Kao sto su i drugi vec napisali - pored tolike literature na engleskom nema bas previse smisla ovdje kopat po knjizarama i knjiznicama u potrazi za necim cega nema. Evo, recimo, prije 2-3 tjedna sam u nekoj teksaskoj vukoj****i po cijeni od 10.69 USD (zajedno s dostavom) pronasao "A Synthesist's Guide to Acoustic Instruments" by Howard Massey koju trazim vec dugo vremena ... Last edited by HrastProgrammer; 19-11-2014 at 06:31 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
strane zvezde na srpskom | voomighty | Pricaonica | 0 | 03-03-2011 08:55 PM |
Cubase SX knjiga (na srpskom) | matija | Tutorijali | 4 | 02-02-2009 06:36 PM |
Cubase ili Nuendo na srpskom | korenjak | Audio Software | 28 | 28-11-2007 11:49 PM |
Tutorial na SRPSKOM ! | Mirko | Tutorijali | 6 | 01-08-2005 02:11 AM |
MASTERING KNJIGA NA SRPSKOM !!!! | milosjeftic | Tutorijali | 36 | 08-07-2005 01:32 PM |