|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ja vec 6 meseci radim sa AH QU 24,bez greske,solidni preampi,mnoooogo bolji nego presonus i Si serija Soundcraft,podrska za ipad i daljinsko miksanje,snimao direkt 24 kanala u Logicu preko USB...moja preporuka za digitalni mikser!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
neko mi rece onomad kad sam se na poslu pohalio da smo uzeli si da je tesko smece i bio je u pravu , sto se mene tice neki stari soundcraft ili mozda si 3 ili neki a&h koji po meni je winning sto se tice brzinskog rada , ovo pricam za ono sto sam probao i radio ... mada najvise zalim sto na poslu nismo uzeli bilo koji presonus studiolive jer bi garant radio 100 puta bolje od ovog si 1 smeca ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
jel ga koristis u studiu ili za live? jel si samo na logicu radio sa njim? kako radi na pt i cubase? daj molim te napisi neku mini recenziju meni je wet dream onaj qu32, skupljam da chuchne u studiu nadam se u skorije vreme
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mikser i komp | amaterius | Computer Hardware | 11 | 27-04-2012 07:50 AM |
K: ENG mikser | Tazman | Kupujem/trazim | 0 | 20-09-2011 11:55 PM |
Digitalni mikser | lirikzg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 03-02-2009 11:24 AM |