|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Poz ljudi,imam Trinityja vec par godina,do sada ono sto je fabricki na njemu mi je savrseno odgovaralo,sada imam problem da moram bolje da se upoznam sa programiranjem zvukova.Ne znam ni tacno koju verziju imam mada kada se pali pise V3.Konkretna pitanja su ova.Treba mi software kako bih resetovao klavijaturu,kako se to uopste radi i gde mogu nabaviti dobre boje za njega
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam ga davno imao 97,misim..Koliko se secam on cita pcg. Znaci na njegovom originalnom flopy discu imas fabricki pcg, njega ucitas i to ti je to. Ili nadji na netu program.pcg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hvala,ali mene zanima moze li to preko usb-a,nemam flopy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
ne... usb i trinity, nisu srca dva....
elem nisam probao konkretno sa trinity-em ali verujem da mozes sa klasicnim midi dump -om da prebacish farbe od nekog ko ima V3.... ja imam trinity ali ne V3 verziju nego obican, ima jednu fabricku banku manje... znaci treba ti neko ko ima V3 . u slucaju da nekog takvog nemash blizu, potrebno je da nadjes nekog voljnog da ti snimi midi dump sa V3 u DAW (bilo koji samo da se poiskljucuju eventualni midi filteri koji bi onemogucili midi protok takvih informacija, ovo kazem jer je koliko se secam default u cubase-u da je filterovan SysEx) a onda ti fakav projekat posalje netom i ti pustish taj midi zapis u svoj synt i synt ce se resetovati na fabriku.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Neko kaze da bez diskete ne moz' ucitati fabricki setting. Neko opet kaze da ovim programom mozes preko midi interfejsa poslati PCM u trinitija. To je samo teorija jer triniti nemam
![]() Code:
Download the installer from here : http://www.korgforums.com/misc/trinitro38a.zip Use these registration details : Last Name: Free First Name: User Key: FTJBNYWT Negde sam naleteo i na ovo http://jazzfile.free.fr/KORG%20TRINI...%20library.zip Takodje, MidiOX je mnogo manja jebacina ako treba samo sysex da posaljes / sacuvas nego da se igras s nekim daw-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
skoro svaki sint se moze resetovati pritiskom na 2 dugmeta
http://www.sweetwater.com/sweetcare/...-korg-trinity/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ali reset sinta ne znaci i factory preload....
to uradis i pise ti na svakom mestu za program patch - initialProg a u kombiju InitialCombi i nemas ni jednu bojuuu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Meni, do sada, sveki sint (motif, xp, JV..), se resetovao na fabricki setap.
jedina yamaha sy je zahtevala disketu sa zvucima za internal tj promenjivu memoriju i bazicnim multijima (combo?). Mozda i korg to trazi? jes, evo: Initialization: Hold Enter and 0 while turning it on Preload: Disk Load (TFD00P and TFD01P) ROM Check: Given on power up. Last edited by nikolaivanic; 08-11-2014 at 06:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
korg, trinity |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg Trinity | Inovative_kg | Audio Software | 7 | 11-06-2009 01:05 PM |