|
DIY - Uradi sam Ovde mozete postaviti ideje svojih shema, sklopova, gotovih resenja i drugih radinosti u oblasti audia... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
hahahah dogovorili bi se oko cene
![]() Pa kako to mislis sa programima? Nema ovaj sinth nikakve veze sa programima dal narodnim dal stranim. Mislim nema usb pa da ima integraciju ili ti svoj vst program kao virus access-ov sto ima. Ovo je nakacis midi nakacis audio izlaz na zvucnu i sviraj. Jedina "integracija" moze da ti bude midi kontroler u komp (program) a midi out iz zvucne u sinth tako ces dobiti upis midija u program i zvuk iz sintha u isto vreme, i posto MIDI ostaje upisan u programu mozes da preslusas sta si odsvirao i da eventualno mrdnes neke parametre na sinthu dok usnimavas audio kasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Odlichno i to bi mi bilo dovoljno.taj synth ima digitalni oscilator tako da bi bilo extra upucavati live efekte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
POgledaj ga ti dobro po videima da vidis koliku zapravo kontrolu zvuka imas ali po onome sto se secam nije puno ogranicen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lennard Sylenth sinth - jel ima ko za OSX? | DaBear | Audio Software | 1 | 19-04-2012 04:49 PM |
Modul za klavijaturu | MHz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 11-08-2005 01:49 PM |