| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  04-10-2014, 06:47 AM | #1 | 
| Member Join Date: Nov 2008 
				 |  Re: Digitalni mikser do 4000e 

Uzmi u obzir i A&h QU seriju,cjenovno je u tom rangu. Ja sam do sada imao Yamahu i presonusa i bio sam zadovoljan i s jednim i s drugim.E sad.....ne znam dali je placebo ili ne ali mi A&H radi bolje od oba. Sto se tice preamp-ova meni su bolji nego na presonusu(njega sam mogao usporediti jer trenutno imam oba) efx su takodjer bolji,eq je tu negdje ali je cijela slika nekako bolja na A&H.... Sto se tiče stabilnosti i pouzdanosti tu ti ne mogu ni?ta reći jer mix jo? nije bio u pravom pogonu(tek nekoliko sati čačkanja u buksi) Vidim da ljudi spominju i ka?njejne za slikom,mada to nisam nikada koristio, ali imas delay na svakom kanalu pa predpostavljam da ti je i to bitno(pod delay ne mislim na efx nego onu foru sa odmicanjem zvučnika napred-nazad) Jo? jedna prednost,po mom skromnom mi?ljenju je ta da mo?e? snimati direktno na HD,bez ikakvog kompa. Jedina zamjerka na mix koju sam do sada sku?io je mali touch screen(barem meni) ali ja imam QU16.Na QU32 je veći . pozz... | 
|   |   | 
|  06-10-2014, 09:01 PM | #2 | 
| Moderator Join Date: Aug 2003 Location: Banja Luka 

X32 za godinu dana ni jednom nije ?tucnuo. Čak i u situacijama kada nestane struje sve se instant vraća u prethodno stanje. Mada bih za taj novac ja sačekao Midas M32. 
				__________________ ' 'The Funk' is the space that lives between the notes!   | 
|   |   | 
|  07-10-2014, 09:23 AM | #3 | 
| Member Join Date: Sep 2006 

Jos malo pa godinu dana kako su ga najavili,pa nista...
		 | 
|   |   | 
|  07-10-2014, 08:33 PM | #4 | 
| Senior Member Join Date: Oct 2011 

more koliko vidim, m32 dobio nagradu za najbolji digitalni mixer na WFX 2014 sajmu... a sad je i u nominaciji za tec awards zajedno sa ah-qu serijom, mada ja iskreno ne bih se zalio da ni na jedan ni na drugi    | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| mikser i komp | amaterius | Computer Hardware | 11 | 27-04-2012 08:50 AM | 
| K: ENG mikser | Tazman | Kupujem/trazim | 0 | 21-09-2011 12:55 AM | 
| Digitalni mikser | lirikzg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 03-02-2009 12:24 PM |