|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Vec du?i period tra?im novi laptop s kojim ću moci raditi sa svojom focusrite liquid saffire 56 zvucnom karticom koja se spaja putem fire wire-a....međutim, takav ne mogu nigdje naći osim ako je HP-ov probook od preko milju i pol eura...a i?ao bi sa ulaganjem...pola od toliko...Znam da postoje i laptopi sa Expres card slotovima..pa se tamo mo?e ubosti fire wire kartica, ali ni takvi se vi?e ne proizvode koliko ja znam....e sad...sve je to jer je usb3 pre?i?ao fire wire...a da li oni obicni adapteri pouzdano rade ako bi tako na usb 3 spajao fire wire karticu???
Dodatno pitanje...uz tu karticu imam jo? 2 firewire uređaja...opcionalno, ne nu?no, da li mogu i to nekako...M-audio I/O project mix koji koristim kao kontroler i Liquid mix compresor/eq??? Molim pomozite...Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
fire wire u usb??? | File | Computer Hardware | 2 | 15-05-2013 04:52 PM |
Mono-kompatibilan, ali NEOSAKAĆEN mix! | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 08-12-2006 11:45 AM |
DMX 6 fire | mish mash | Computer Hardware | 1 | 06-04-2006 07:45 PM |
Fire In My Soul | AVaX | Promocija radova | 48 | 24-02-2005 03:32 PM |