|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Uzgred, dok @mekonin nije pomenuo nisam imao pojma da su na spravama bez X ulazi/izlazi nebalansirani (ako sam dobro razumeo), niti me je zanimalo. To radi jako dobro. Ba? jako dobro. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#23 |
SuperModerator
|
![]() Njam. Pa to je strasno pojeftinilo... Ako neko nadje negde za te pare nek mi javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
mx 200 <3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
a sta je sa mx300, mx400? mislim, znam da to nije ono sto lexicon moze, ali za reverbe jel mogu da posluze u studijskim uslovima? ja sam samo par puta radio live na mx200 ali to je live a i drugacija je sprava...
da li mogu da se iskoriste i vrede li cimanja da se koriste kao dsp karta, posto imaju kontrolu preko dawa? mislim , verovatno ce vecina reci nije to to, ali valjda su im ubacili u fabrici dobre algoritme da ne budu neko berindzer smece, makar da podseca na lexicon? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Mogu vam reci da mnogima ce ovo sto je napisano biti od pomoci.Drago mi je sto smo svi dali svoje sugestije jos jednom hvala svima na trudu .
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Mozda je kasno, ali da se javim...
Odlicnih preporuka je ovde bilo. Istina, za nesto vise love M3000 ili MPX-1 bi sasvim dobro "seli". A, u budzetu... Meni REV-7 radi "za sve pare", posebno na bubnjevima i perkusijama. Za SPX seriju (900,990,1000, 2000 je ti vec iznad budzeta), svaka preporuka, plus sto su to vec i ozbiljne MFX sprave. Ovo za Dynacord DRP-20(X), zaista nije sala, delim impresije ostalih kolega. ![]() Inace, nesto ranije i u vreme kada se pojavila ta spava, Dynacord je izbacio jos nekoliko ozbiljnozvucecih sprava (velikih, teskih, robusnih i sto bi se reklo "organic" ![]()
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
NIkad nije kasno svaki savet je dobro dosao .Jednostavno covek ne moze bas sve spravice da poseduje neko je imao sa odredjenim brojem srecu da se susretne neko ne . Al zato postoji Rumski da podeli svoja iskustva .
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hardverski Compressor ? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 10-04-2011 12:53 PM |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
koji je najbolji software vocal reverb | darkobt | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 13-12-2008 11:50 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |
Reverb | Eon | Audio Produkcija - Tehnike | 41 | 09-06-2004 12:26 AM |