|
DIY - Uradi sam Ovde mozete postaviti ideje svojih shema, sklopova, gotovih resenja i drugih radinosti u oblasti audia... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
I ja se izvinjavam, gledajuci sajt nisam stekao utisak da prodaju posebno delove, a vidim i da je radnja zatvorena zbog odmora.
Odavno sam se zainteresovao za njih, cak sam ako se dobro secam video Shruthi na oglasima jednom, jako zanimljive masine, voleo bih da cujem neku uzivo. Verovatno je jeftinije ugradjivati digitalni oscilator, a i sami su napisali kako je digitalni osc. namenjen za FM modulaciju ili za sinhronizaciju, a kao dodatni bonus se moze koristiti i za generisanje audio signala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Uh meni je shruti na listi za dedamraza odavno, samo nikad da se odvazim na taj korak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
http://www.matrixsynth.com/2014/10/m...-down-diy.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
steta, taj anushri se jako lepo cuo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
i meni deluje skroz intersantno,a za koliko evra bih mogao da dobijem synth Shruthi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
mislim da bi te izasao oko 200 do 230 evra sve ukupno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
I tebe da castim josh jedno 50eura(poshto ja nemam pojma kako da sklopim sve to)..a dali je neko od vas probao kako to sve funkcionishe sa ovim nashim narodnim programima hocu reci daw-ovima..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lennard Sylenth sinth - jel ima ko za OSX? | DaBear | Audio Software | 1 | 19-04-2012 04:49 PM |
Modul za klavijaturu | MHz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 11-08-2005 01:49 PM |