|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#72 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Elem, ova tema (propast muzicke industrije) je izuzetno komplexna i ozbiljna, i zalazi duuuuboko u Teoriju medija. Smatram da niko ovde nije dovoljno obrazovan u toj sferi da moze da ozbiljno pricha o tome (i ja sam u toj grupi donekle, da se razumemo ![]() Al eto, chitao sam i studirao Marshall McLuhan-a, sto preporucujem svakom ko zeli ozbiljno da razmislja o ovoj temi. To je pochetak Last edited by silicon science; 11-09-2014 at 07:16 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Pro Member
|
![]()
Ja se izvinjavam, ali moram da pitam: jel ovo neka greska u naslovu ili sta? Vezano za "Srbistan". Deluje kao greska kada se brzo kuca na tastaturi.
talk tapa |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Cela stvar je ?ira od teorije medija, a kamoli od muzičke industrije. A muzika, ba? kao i vreme, te?ko da će da propadne dokle god je ljudske rase. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Odlican blog - Audio Musings | Everbeatz | Razno | 0 | 08-06-2012 11:24 PM |
Studio Construction blog | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 13-07-2010 11:23 AM |
Evo jedan zanimljiv blog | Danny Lou | Razno | 0 | 10-11-2009 01:25 AM |