|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
PreSonus Eris E5 dobio sam informaciju da ove kupije izuzetno rade za taj novac normalno.Da u poredjenju sa JBL 305 da su bolji . E pa sad me bas zanima posto ja nisam imao priliku da cujem ni jedne ni druge, dal je ko imao mogucnosti da cuje obe ili baram PreSonus Eris E5.
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Poslusacu ih ja kroz 10 dana pa ti javljam i ESI Aktiv 05, meni iz mitrosa svi preporucuju RCF Ayra 5-ce, a u Player-u svi ESI Aktiv 05 e sad poslusacu ja sve to pa ti javljam.Ne cuje svako isto, sta meni bude odgovaralo uzimam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Svakako , najbolje bi bilo da covek moze da uradi projekat pa da vidi dal lazu ili ne . Kad budes slusao vidi koji monitor je tvrdji sa zvukom a ko meksi .Poslusaj i Tanoy ako ima .
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hocu poslusacu svo to ludilo, mislim koje god da uzmes evo i ja koje god budem uzeo moras vremenom da naucis tako i ja.Kako monitore tako i svoju sobu.I sacuvaj koje god sad imas zvucnike, kapiram da je neki 2.1 ili 5.1 hi-fi da uvek preslusavas mix i na njima i kroz vreme kupi i neke studijske sluske da i na njima slusas sta je u redu a sta ne.Takodje i u autu preslusavaj na plejeru ili sta vec imas svoje trake tako vremenom znas sta treba ispravljati a sta ne u mix-u gde si tanak gde si previse jak itd.I zapisuj sve sta nije u redu u mix-u i sve sto jeste, jer vremenom imaces puno vise vremena i za neke druge stvari a ne samo za studio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Imam ja i monitore i sluske nego me uvek zanimale nove spravice .
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
extra su prva liga. kupljeni su u maiamiju. poredio sam ih sa svim skupljim zvucnicima. ubedljivo najrealniji zvuk. jeftiniji od svih iole kvalitetnih monitora. nova tehnologija, bas zvuci neverovatno stabilno, moderno i referentno. ...###... zelim da kupim krka...
Last edited by Bockie; 02-06-2016 at 05:38 PM. Reason: PRAVILNIK O OGLAŠAVANJU! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Nisam imao priliku da poslusham eris e5,ali sam slushao Tanoy blagi uzash(dok su se drugaru svideli kako zvuce,08 verzija)a vec godinu dana sam vlasnik esi 05 i shta znam privikao sam se meni su ok.Dok jbl 305 ima harmanovo pojacalo u sebi pa verujem da su dobri ali treba poslushati bez obzira.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus monitori Eris i Sceptre | TOSHO | Monitoring | 4 | 27-12-2013 08:09 PM |
Presonus S1 | zmaj | Audio Software | 4 | 27-08-2009 10:19 AM |
Presonus | kravadinka | Computer Hardware | 6 | 02-05-2009 03:07 PM |
Presonus ADL 600 | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-11-2007 09:07 AM |
:: Presonus ADL 600 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 10-05-2006 05:17 PM |