|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Pa probao sam povezao sam mikrofon sa klavijaturom (fantomom),on ima sopstveni audio interface, i koristio ga pola sata-sat, (znaci bez koriscenja kompjutera i focusrite interfacea) pri tom ga i malo protresao, medjutim sve je bilo ok. Nije od klime sum i sl..ni je tog tipa sum, ne znam kako da opisem, kad se to desi zvuk izlazi kao na primer na nekom jeftinom kineskom mikrofonu,ili nekom najeftinijem mic za komjuter, probija, deformise se..nije sum tipa klima..
I meni izgleda kao mic, ali izgleda da nije. I kazem to je pocelo da se desava otkada sam updateovao novi mix control. Last edited by Nemania; 26-08-2014 at 09:20 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
Uzrok Shuma???? | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 28 | 07-05-2007 12:56 AM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |
Redukcija Shuma | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 08-06-2006 09:22 AM |