Quote:
Originally Posted by branoy
de mi reci kako da probam ADAT? ne znam napravit konekciju. hteo zaobici te analogne izlaze, idem iz adata dva stereo (od 8) u korg d32xd (a iz njegovih analognih stereo je zavrsno na mixeru gde slusam), i oni da mi budu out. msm nista necu iz kompa cubase 5 slati dalje, samo monitoring, treba mi 8 kanala adat IN, to mi najvise treba da snimam u cubase
|
Dva opticka kabla, kao sto si i napisao In > Out; Out > In a onda definisi sta ce ti biti master a sta slave, to moras podesiti i na EMU1212m PatchMixeru i na D32XD. Preporucio bih ti da 1212m bude master a Korg slave. Kod 1212m PatchMixera ces to naci gore desno na PatchMixu tu imas jedan mali krug, klick na njega, koji ce te odvesti u podesavanje ulaza i izlaza. Tamo to vec sve detaljno pise i neces moci omanuti, taman i da hoces. Kod Korga ces adekvatno podesiti da bude slave. U PatchMix uvedi ADAT Stripove (mono ili stereo, kako ti treba) i u njihove inserte uvedi Send to jest po jedan ASIO, da bi ih dobio u Cubaseu kao izbor za Audio Input odnosno Output. To je sva prica. Nema mnogo filozofije. Naravno potrudi se da na 1212m odredis radnu frekvenciju koju podrzava D32XD.
Isprazni PM Box ne mogu da ti posaljem poruku !!!