Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-07-2014, 10:39 AM   #17
VladaNS
Senior Member

VladaNS's Avatar

Default Re: Rifovi u Srbistanu - Blog

U pravu si, ja sam malo apstrahovao situaciju. Udaljio sam se od teme i od bloga. Htedoh samo da ka?em da je u biti svega ENERGIJA. Ako ona postoji u nekom pokretu, probu?iće i najtvrđi kamen, poklonici će je slediti a pojaviće se i oni koji će je unovčiti. Ona samo po sebi nije garant da će se pare oko nje vrteti, ali bez nje ih svakako neće biti. Mi mo?emo ovde drviti hiljadu i jednu filozofofiju ?ta nije u redu sa muzikom, izdava?tvom i sl. ali sve se svodi oko toga da oni koji bi trebalo da postavljaju neke kulturolo?ke standarde pate od impotencije i zapravo istinski ne veruju da ono ?to rade mo?e da napravi nekakvu promenu. Tri rokera koji piju pivo ispred SKC-a i pregovaraju sa gazdom da sviraju za 1000din po glavi ubili su sam legitimitet muzike koju predstavljaju.

Izdava?tvo o kojem ti priča? nije nikakva enigma. Ono ide tamo gde burgija bu?i. E sad se slobodno vratite na temu
VladaNS is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules