|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
U pravu si, ja sam malo apstrahovao situaciju. Udaljio sam se od teme i od bloga. Htedoh samo da ka?em da je u biti svega ENERGIJA. Ako ona postoji u nekom pokretu, probu?iće i najtvrđi kamen, poklonici će je slediti a pojaviće se i oni koji će je unovčiti. Ona samo po sebi nije garant da će se pare oko nje vrteti, ali bez nje ih svakako neće biti. Mi mo?emo ovde drviti hiljadu i jednu filozofofiju ?ta nije u redu sa muzikom, izdava?tvom i sl. ali sve se svodi oko toga da oni koji bi trebalo da postavljaju neke kulturolo?ke standarde pate od impotencije i zapravo istinski ne veruju da ono ?to rade mo?e da napravi nekakvu promenu. Tri rokera koji piju pivo ispred SKC-a i pregovaraju sa gazdom da sviraju za 1000din po glavi ubili su sam legitimitet muzike koju predstavljaju.
Izdava?tvo o kojem ti priča? nije nikakva enigma. Ono ide tamo gde burgija bu?i. E sad se slobodno vratite na temu ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Odlican blog - Audio Musings | Everbeatz | Razno | 0 | 08-06-2012 11:24 PM |
Studio Construction blog | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 13-07-2010 11:23 AM |
Evo jedan zanimljiv blog | Danny Lou | Razno | 0 | 10-11-2009 01:25 AM |